2777
2789
عنوان

خون دماغ پسرم

11141 بازدید | 23 پست

سلام پسرم ۱۱سالشه خون دماغ میشه ماهی یکی دو دفعه هر سری شب دماغش یه کم خون میاد دوباره بند میاد صبح بعدش دوباره از دماغش خون میاد بیشتر خون میاد از یه سوراخ بینیش هم خون میاد  دکترم بردم آزمایش دادم یه سری گفت خوبه خدارو شکر ولی من خیلی نگرانم همش فکرای بد میاد تو ذهنم کسی بوده اینجوری باشه یا دلیلشو بدونه به خدا آنقدر فکر میکنم دارم دیونه میشم ،😭

ببین خواهر من پرستار یه مدت من اینطوری شدم بهم پماد آ د داد پماد چشمی ، گفت مخاط بینی ت خشک شده من فک کردم الکی میگه و من سرطان گرفتم میخواد نفهمم ولی وقتی خوب شدم به خواهرم ایمان آوردم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم بود.

یعنی ی مدتی دچار شده بود و بینیش قدری خون میومد میبردیم پانسمان بیمارستان.

دکتر گفت یکی از رگهای بینی رو همونکه خونریزی میکنه رو باید بسوزونم.

وانحام دادو پماد داد ی مدت چرب نگه اش داره.

از اونروز ب بعد دیگه خونریزی نکرد.الان سالها میگذره.

ولی بیشتر بخاطر خشکیه.باپمادیا وازلین چرب کنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین خواهر من پرستار یه مدت من اینطوری شدم بهم پماد آ د داد پماد چشمی ، گفت مخاط بینی ت خشک شده من ف ...

دیروز شب دیر خوابید صبح هم رفت مدرسه احساس میکنم کم می‌خوابه اینجوری میشه خیلی نگرانم 

ببین خواهر من پرستار یه مدت من اینطوری شدم بهم پماد آ د داد پماد چشمی ، گفت مخاط بینی ت خشک شده من ف ...

عزیزم دور از جون همه .سرطان خودش خون دماغ نداره که شیمی درمانی باعثشه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد