2777
2789

سلام خانوما میخواستم یه فایل انتقال بدم به لپتاپ ولی هرچی کابل و گوشی وصل میکنم لپتاپم اسم گوشیمو نمیاره چجوری بدون کابل وصلش کنم😬

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابل شارژر و بزن بعد یه پیام میاد رو گوشی بزن روش بزن روی انتقال فایل..اینجوری نمیشه..منم به لب تاب ...

همینکارو من قبلا میکردم ولی تازگیا نمیشه

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
با بلوتوث یا شریت

بلوتوث وقتی میخوام باهاش وصل شم لپتاپ میزنه وصل نمیشه اتصال یه همچین چیزی شریت هم وقتی کد QR گوشیمو وارد میکنم توی صفحه ی انتظار میمونه و چیزی نمیشه

بلوتوث وقتی میخوام باهاش وصل شم لپتاپ میزنه وصل نمیشه اتصال یه همچین چیزی شریت هم وقتی کد QR گوشیمو ...

برای من هم یه مدت همینطور شده از یه کابل دیگه استفاده کنید که جدید باشه احتمالا میخونه

وا یهویی؟؟

بله