2777
2789

سلام دوستان من خیلی خیلی خیلی کم رو وخجالتی ام اصلا نمیتونم ازحقم دفاع کنم زبون ندارم ازهمه میخورم خیلی مظلوم دیده میشم ودوس ندارم این خصلتولطفا راهکاربدین تا ازاین حالت بیام بیرون

خدایاشکرت بابت همه چیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه پررو دوست شو

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
سرکار برو

سرکار میرم ولی میبینم که اونایی که کوچیک ترازمنن چقدر زیون دارن وپرروان وچقدقشنگ ازحق خودشون دفاع میکنن من مث ماست وای میستم نگاه میکنم

خدایاشکرت بابت همه چیز
سرکار میرم ولی میبینم که اونایی که کوچیک ترازمنن چقدر زیون دارن وپرروان وچقدقشنگ ازحق خودشون دفاع می ...

چند جلسه مشاوره برو

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
با آدم های  اجتماعی دوست شو . عضو گزوه های ورزشی بشو مثل کوهنوردی  والیبال  بسکتبال & ...

یه مدت باشگاه رفتم ولی اونم ول کردم بخاطرکمبود اعتمادبنفس

خدایاشکرت بابت همه چیز
سرکار میرم ولی میبینم که اونایی که کوچیک ترازمنن چقدر زیون دارن وپرروان وچقدقشنگ ازحق خودشون دفاع می ...

خوب باهاشون رفاقت کن یاد میگیری

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …