2777
2789
عنوان

برای همدیگه خوب بخوایم ـــ😍🥰

92 بازدید | 15 پست

بیاین نفری یه جمله دعای خوشگل که بلدید یا یهویی بنویسید یادگاری بمونه و ماام یادبگیریم😍 برای منم دعا کنید 🙏🏻🥰

منم براتون دعا میکنم 🌹☺️

الهی عاقبت به خیر باشید الهی آمین 🌹 لطفاً برای امضام دعا کنید ممنون میشم 🙏

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

***ایشالله مصلحت خدا با خواسته های دلتون یکی باشه***

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

الهیی که هرچی حق و صلاحه خداست براتون پیش بیاد و همیشه خشنود باشید 😍😍🌹🌹

انشاءالله خداوند خاسته و نیاز تمام بنده هاش رو به خواست وصلاح خودش برآورده و بی نیاز کنه و همه در زندگی آرامش و آسایش داشته باشند و هممون عاقبت بخیر بشیم‌.  انشاءالله خدا به من وتمام منتظرا فرزندان سالم و صالحی عنایت کنه   

انشاءالله خداوند خاسته و نیاز تمام بنده هاش رو به خواست وصلاح خودش برآورده و بی نیاز کنه و همه در زن ...

آمین، ❤

انشاالله هممون، پدرو مادر و فرزندانمون در پناه خدا و زیر سایه لطف خدا باشیم 😍😍🥰🌹

الهی آمین 😍🌹🌹همیشه دلتون شاد باشه انشاالله ❤

مرسی گلم . با دل مهربونت برام دعا کن تا خدا رحم دل عاشق و چشم انتظارم کنه و به اونی که تو دلمه برسم

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید
مرسی گلم . با دل مهربونت برام دعا کن تا خدا رحم دل عاشق و چشم انتظارم کنه و به اونی که تو دلمه برسم

انشاالله همیشه توزندگیت بخندی و بخندی و روزگارت انقدر خوش باشه که فکر غم و انتظار به سراغت نیاد، روز و روزگارت پر از حس آرامش خدایی باشه انشاالله عزیزم😍😍🌹🌹

شماام موقع راز و نیازتون با خدای مهربونم منو از یاد نبرید ❤❤

انشاالله که هممون از شرو بدی ها دور باشیم به حق امام زمان (عج) 🥺🌹❤

***ایشالله مصلحت خدا با خواسته های دلتون یکی باشه***

خیلی لطف دارید بانو از خداوند مهربان سلامتی و موفقیت روز افزون تون خواهانم🌹🙏

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

الهیی که هرچی حق و صلاحه خداست براتون پیش بیاد و همیشه خشنود باشید 😍😍🌹🌹

عزیزید بانو ❤️ ازتون ممنونم از خداوند بخشنده سلامتی و آسایش و روزی فراخ براتون خواستارم🙏🌹