2777
2789
عنوان

شما جاي من بوديد ناراحت نميشدين

189 بازدید | 17 پست

مادرم خيلي ادم پول پرستيه 

اصلا اينجوري نبود از وقتي ارث پدري بهش رسيد و پول اومد دستش اينحوري شد 

خيليم بهش رسيد اونقدري ك زندگي يه ادم ازين رو به اون رو بشه 

خواهرم ٥ سال پيش ازدواج كرد به اصرار همين مادرم تو سن كم بيچاره همش درگير بي پولي شوهرش بود مادرمم نميگم اصلا ولي خيلي كم كمكش ميكنه اونقدري نيس ك به چشم بياد اصلا 

خواهرم خودش سركار ميره و بزور زندگي ميگذرونه 

منم تازه ازدواج كردم از روزي ك ازدواج كردم مامانم هرچي پول پس انداز داشتم ازم گرفت ٤ تومن حقوق ميگيرم ماهي ٢ تومن ازم ميگيره 

بچه ها اين مبلغ پس انداز و ماهي دو تومن تو پول مامانم قطره اي از درياس ولي براي من خيليه خيلي بي پول ميمونم شوهرمم داره خونمونو ميسازه خودتون ميدونيد ديگه چقدر هزينش سنگينه نميتونم ازونم پول بگيرم  

بابامم حرفي نميزنه 

امروز خيلي اتفاقي فهميدم ماشين شاهين ثبت نام كرده 

كلي پول ريخته تو اين حساباي وكالتي يه ماه پيشم يه كوكيك گرفته بود فروخت با كلي سود  

بعد به خالم و دختر خالم اينا سفارش كرده ك منو خواهرم نفهميم اين قضيه رو 

بدجور دلم شكست 

پول نميده نده من با نداري ميسوزم ولي ابروم پيش خالم اينا رف 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ناراحت میشدم

ازينكه از نظر مالي كمك نيس ناراحت نميشم ميگم مال خودشه نميخواد بده نده 

ازينكه جلو خالم و دختر خالم ابرومونو برد ناراحت نشدم 

الان فكر ميكنن ما افتاديم رو پول مادرم 

درصورتي ك خداشاهاده از از وفتي درسمون تموم شد رفتيم سركار مديون يه جوراب از مادرم نيستيم

پولتو ازش بگیر 

دیگه هم بهش نده 

مادر منم راستش پیشه خواهرشه 

دروغشو افاده اش پیش ما ، اخه یکی نیست بگه بدبخت فردا مشکل پیدا کنی اونا حتی نگاتم نمیکنن 

اخه ادم برا بچه خودش ملاس میزارع و رو میگیره

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
پولتو ازش بگیر  دیگه هم بهش نده  مادر منم راستش پیشه خواهرشه  دروغشو افاده اش پیش ...

ندم بهش قيامت ميكنه باورت نميشه واسه دوتومن چه دعوايي راه ميندازه حالا دو تومن پولي واسه مامانم نيس ولي براي من خيلي پوله

ندم بهش قيامت ميكنه باورت نميشه واسه دوتومن چه دعوايي راه ميندازه حالا دو تومن پولي واسه مامانم نيس ...

چی دیگه از جهیزیه ات مونده؟؟ 

بگوبابامیخره تو نمیخاد بخری برو به خواهرزاده هات برس

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چی دیگه از جهیزیه ات مونده؟؟  بگوبابامیخره تو نمیخاد بخری برو به خواهرزاده هات برس

حقوق بابامم كلا دستشه 

همش اه و ناله بي پولي داره 

درصورتي در ماه كلي درامدشه 

تازه افتاده تو كار خريد و فروش ماشين