2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من غربال گری اول گفت مشکوک به سندرم، غربال دوم گفت نه مشکل نداره،بعد شش ماه گفت یه کیست تو مغزشه که طبیعی بود بعد یه مدت جذب میشه ،بعد 37هفته گفت سرش نسبت به بدنش بزرگه..خدارو شکر پسرم سالم و سرحال و شیطونه ولی فقط همه بارداریم با استرس گذشت خدا لعنتشون کنه برا بچه بعدی قسم خودم فقط ان تی و غربالگری دوم برم دیگه هیچی نمیرم حتی برا تعیین جنسیت هم نمیرم

من غربال گری اول گفت مشکوک به سندرم، غربال دوم گفت نه مشکل نداره،بعد شش ماه گفت یه کیست تو مغزشه که ...

وای واقعا🥲 دلم یکم اروم شد منم دارم از استرس دق میکنم الان دوماهه همش کارم گریه اس، خداروشکر خدا بچتونو حفظ کنه

دلم کمی آرامش میخواهد...
دارم دق میکنم واقعا تااین بچه دنیا بیاد 😓😓

يكى ديگه از كاربرا همين دوروز پيش نوشته بود گفتن بطن مغز بزرگ هست، بعد يكى ديگه حواب داده بود كه به منم گفتن ولى بچم سالم و صحيح به دنيا اومد

واقعا الان دكترا همش شك ميكنن سر هر چيزي كه بچه مشكل داشته باشه

واقعا به خودت استرس نده ، هيچيش نيست سالمه

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

يكى ديگه از كاربرا همين دوروز پيش نوشته بود گفتن بطن مغز بزرگ هست، بعد يكى ديگه حواب داده بود ك ...

ان شالله سالمه ولی دل ادم اروم نمیگیره

دلم کمی آرامش میخواهد...
وای واقعا🥲 دلم یکم اروم شد منم دارم از استرس دق میکنم الان دوماهه همش کارم گریه اس، خداروشکر خدا بچ ...

مرسی انشالله بچه ات سالم و سلامته به خدا توکل کن استرس به خودت نده این استرس از هرچیزی برا بچه بدتره بیخیال باش انشالله تا دوهفته دیگه بچه ات سالم تو بغلته

منم بچه اولم هر دو تا غربالگری ها مشکل داشت آن تی هم بالای ۲ بود آخرش امنیو سنتز هم شدم با ترس از سقط و...گفتن سالمه امروز کارنامه اشو گرفتم شاگرد اول شده 😁

سر این که الان باردارم دیگه استرس ندادم به خودم دکترم گفت سنت بالاس برو سلفری گفتم نمیرم میدونم انشاا... سالمه چون غربالگری وان تی هم خوب بوده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
منم بچه اولم هر دو تا غربالگری ها مشکل داشت آن تی هم بالای ۲ بود آخرش امنیو سنتز هم شدم با ترس از سق ...

چه جالب ، خداکنه برامنم اشتباه باشه 

دلم کمی آرامش میخواهد...