2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم معرفی کردنش دوستدارم برم اول مطب نمونه کاراشو ببینم چون به اینستا اعتمادی نیست

شما عمل کردی؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
اره عزیزم عمل کردم اگر سوالی داری در خدمتم

سلام شما پیش دکتر الهه خرمی عمل کردید؟راضی هستید؟ بینیتون گوشتیه یت استخوانی

4 تا سقط پشت سرهم داشتم دعا کنید مامان بشم و خدا یه نی نی سالم وصالح بهم بده 99.9.9 خدا جون یه نی نی سالم و صالح میذاره تو دلم    خدا جونم ممنونم که کنجدمو گذاشتی تو دلم و ناامیدم نکردی😙😙😙 من 99.9.9 باردارشدم و خداروشکر تو 6هفته قلب نی نیم میزنه.خدا اینبار برام نگهش دار 😍😍😍 الان که 99.11.19 هست نی نی نازم 13 هفته هست و خداروشکر تو سوگرافی غربالگری همه چی اکی بود   دختر عزیزم خیلی خوش اومدی به این دنیا 1400.5.12      خدایا شکرت...  در تاریخ ۱۴۰۲.۶.۲۹ نی نی دومم هم توراهه و۱۷ هفته هستم😀😀😊😊 خدایا از لطفت ممنونم ایشالا این یکی هم صحیح و سالم و خوشگل باشه باتشکر خداجونم😘
سلام شما پیش دکتر الهه خرمی عمل کردید؟راضی هستید؟ بینیتون گوشتیه یت استخوانی

سلام دوست عزیز

بله من پیش خرمی جراحی کردم

راضی هستم

بینی من گوشتی بود ولی خیلی بهتر از قبل شد، البته یکسال زمان میبره تا فرم اصلی رو پیدا کنه

الان صبح ها بیدار میشم ورم داره که طبیعیه

ولی از نحوه عمل و بیهوشی راضی بودم

خدایا غم را از زندگی بابا و مامانم بِبَر، خسته شدم