2777
2789

شاید میخای پریود شی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا قبل و بعد پریود ترشحات مایل به سیاه هست 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

شمام که میگی مجردی وگرنه مثلا اینکه یه چیز داخل رحم باشه این اتفاق میوفته 

شمام که میگی مجردی وگرنه مثلا اینکه یه چیز داخل رحم باشه این اتفاق میوفته 

قبلا کیست ریز و مشکلات هورمونی داشتم تازه خوب شدم شاید ربط به اونا داشته باشه.باور کنید من دخترم چکاری نکردم

قبلا کیست ریز و مشکلات هورمونی داشتم تازه خوب شدم شاید ربط به اونا داشته باشه.باور کنید من دخترم چکا ...

نه میدونم گلم جسارت نکردم... در کل گفتم که نگران نشی احتمالا مال همیناست... گفتم مجردی که دیگه خیالت راحت چون متاهلا مثلا ممکنه از کاندو جا بمونه این اتفاق بیوفته اما به هر حال اگر دیدی ادامه داشت حتما برو دکتر خطرناک نباشه اخه اگه بخواد بخاطر پریودی یا کیست باشه زیاد طولانی نیست یکی دو روز اوله