2777
2789
عنوان

تو رو خدا انقدر غر نزنید

151 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

از تجربه خودم میگم که همش ناراضی بودم تو زندگی و از کاه کوه ساختم دلم میخواد برگردم به عقب ولی حیف که دیگه زمان به عقب برنمی گرده . واقعاً راست هست که میگن شکر نعمت نعمتت افزون کند،کفر نعمت از کفت بیرون کند .

یادم میاد هیچ مشکلی نداشتم آنقدر به چیزای مسخره و کوچیک فکر میکردم میرفتم جلو آیینه از خودم ایراد می‌گرفتم ولی الان با این که هنوز سنی ندارم از نوک سر تا انگشت پام درد و مرض شد و حالا از خودم خجالت میکشم که چرا قدر نعمتهای خدا رو ندونستم . فقط از خدا میخوام منو ببخشه .

بیاید قدر نعمتهای خدارو بدونیم و شکر گذار باشیم . عاقبت بخیر بشید.

منم‌مثل شمام

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تجربه کردم؛

معمولاً هر موقع مشکلات رو بزرگ می‌دیدم مشکلاتم بیشتر میشد و هر موقع به خدا توکل میکردم و دعا میکردم و مشکلات ام رو به خودش میسپردم و آرامش داشتم زود مشکل ام حل میشد  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀