2777
2789

سلام بچه ها دیروز رفتم سونو گفتن همه چی خوبه جنین خوبه وضعیتش .جفتت رفته بالا وزنش خوبه .ولی یه مشکلی هست دهانه رحم یه کوچولو باز شده و باید برم سرکلاژ.خیلی میترسم .نمیدونم اصلا انجام میدن برام یا نه .گفتم بیاید بپرسم ببینم جدیدا کسی انجام داده بگه هزینش چقدر شده بیمارستان دولتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ساعت های شلوغ بزن تاپیکت وبعدشم انجام میدن احتمال زیاد.چون درمانیه زیبایی نیس که

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

ببین هزینش هرچقدر باشه خیلی خیلی کمتر از به دنیا اومدن نوزاد نارس و موندنش توی ان ای سی یو هست 

حتما انجام بده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یکی از آشناهامون چندماه پیش انجام داد ۶ تومن شده بود، اونم مثل شما خیلی استرس داشت اما بعد انجام دادنش میگفت اونقدرا هم سخت نبود الان بچه ش صحیح و سالم دنیا اومده، آن شاالله شما هم به سلامتی بچه ت بیاد بغلت

من هفته ۱۷ انجام دادم 

دو شب بستری بودم بیمارستان خصوصی ۷وخورده ای شد

اصلا درد نداره

فقط بعدش یکم سوزش داره ک چند بار دستشویی بری اوکی میشه

ولی مراقبت بعدش زیاده و استراحت ک باشی سخته

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

درد که نداره فقط اثرات بی حسی بره انگار یکی اون قسمت رو محکم گرفته که چند روز اول اینجوری هست بعد عادت میکنی بعدشم که احتمالا استراحت میشی قیمتشم نمیدونم الان بیمارستان دولتی هم انجام میدن

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍