2777
2789
عنوان

با یه خانم باردار ولی پر،رو چکار کنم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 35 پست
به نظرتون براش تیرامیسو درست کنم بدم دم خونش تا سرش کنده بشه  هی میگم حامله است  دیگه ما ...

اخه ب تو چه 

ببین مهم این تیرامیسو نیست، الان حاملست دوروز دگ بچش ب دنیا میاد مشکلاتش ده برابر میشه توقع های دگ داره

الان اگه بدی یعنی دگ چراغ سبزو ب طرف دادی، دگ جمع کردن توقع های این خانم دردسره

همین پله اول بهش رو نده تا تموم شه

الان رو بدی دگ شروع میشه هااا..

خود دانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا من نمیفهمم واقعا بعضیاتون چراا اینقدر رودربایسی دارین ی نه بگ  خب خودتو راحت کن😐 اوک زنه ...

نه دیگه بعد از اون شب نذاشتم بیاد تو. خونه 

حتی موقع تحویل لباسش میخواست دوباره بیاد یه نصفه روز بمونه 

گفتم نیستم ساعت ۳ بیا حتی لباس را بردم دم در

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم

عزیزم خواهر منم خیاطه. والا ما خودمون همیشه مراعات  می کنیم و زیاد خونش نمی ریم. الان که نزدیک عید هست دیگه اصلاً تا بعد از تحویل سال زنگش هم نمی زنیم، چه برسه به رفتن. با اینکه 4 تا شاگرد داره ولی چون می دونیم سرش شلوغه رعایت می کنیم. حتی مواقع شلوغی سفارش دوخت لباس هم بهش نمی دیم. 

این خانم بسیار پررو هستن. چندبار جوابش را نده و تحویلش نگیر تا بفهمه. دلت به حال خودت و زندگیت بسوزه نه اون. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘