2777
2789

مامان همکلاسی پسرمه ، میدونستم من خیاطم گفت براش لباس بدوزم .ولی برا پرو میومد سه چهار ساعت میموند یه بار که یازده شب رفت شوهرم تو سرما منتظر بود تا بره اصلا به رو خودش نیاورد حالا هم پیله کرده براش تیرامیسو درست کنم خب  من کارم خیلی زیاده وقت نمیکنم از اون پذیرایی کنم 

یا عصرها میگه بگو شوهرت ۴ بره تا من بیام خونتون😳آخه شوهر من ۵ می‌ره پسرش از ۴ نزدیک خونه ما کلاس داره میگه من بیام خونتون بمونم 

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا به اینجور آدما زیاد رو نده یه نه بگو خودتوخلاص کن

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
بگو شوهرم هست اصلا نمیره

میگه شوهرت که کارش دست خودشه بگو زود بره 

بهش گفتم شوهرم هفت می‌ره سه بعد از ظهر میاد خب تا پنج استراحت می‌کنه 

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم
دلم برا بار داریش میسوزه میگم نکنه ناراحت بشه

وااااای بیخیال توروخدا ، اینجور آدما اصلا لیاقت مهربونی و دلسوزی ندارن ، رو سرت سوار میشه ها

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)