2777
2789
اره میدونم واجب نیست ولی میخام حالا ک دوتا بچه هام غذا خور شدن ببینم چقدر بدردتون میخوره برا مدرسه ه ...

اره خوب 

من حتی پیتزا هم گذاشتم 

همین پنیتی هم که دوستان گفتن هم عالیه با هر نون ساندویچی میشه درست کرد نمیخواد حتما تست باشه 

کیکشم خیلی راحت با مواد کم 8 تا 16 تا کیک بهت میده 

که خیلی خوب 

راستی ی مدلهایی هست سینیهای بیشتری داره 

5 تا سینی داره نه 2 تا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم با هشتاییش موافقم

هشتايي زياده

چهارتايي خوبه 

من وقتي اسنك درست ميكردم يدونه پارچه تميز ميندازم زمين اسنك هارو اماده ميكنم اسنك ساز رو روشن ميكنم عرض دو دقيقه دوتا اسنك اماده ميكنه

تا اون اماده كنه مام داغ داغ سس ميزنيم همونجا ميخوريم

اسنك ساز رو هم ميذارم رو همون پارچه خودمونم ميشينيم همونجا داغ كه از توش در مياريم ميخوريم  

سلام عزیزم برای خرید بهترین ساندویچ ساز من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/sandwich-makers-bartar/