2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکار شه خوشحال میشم واقعا الان حال منو میدیدی اینجور نمیگفتی

تو یه لحظه حالت بده اونو زنو بچش تا عید تو رو لعنت میکنن،  البته ببخشید انقد رک گفتم، بلاخره بیکاریو بی پولی اونم شب عید خیلی سخته،  من یبار از یکیشون شکایت کردم،  مرده اومد جلو درمون گفت تروخدا زنگ بزنین منو مسدود نکنن بیچاره گفت غلط کردم،  اونقد عذاب وجدان گرفتم تو همون روز چندبار زنگ زدم گفتم آقا من ایشون رو بخشیدم لطفا مسدودش نکنید بندت خدا نونش آجر میشه،  خلاصه اونام گفتن ممنون بابت تماستون و فکر کنم مشکلش حل شد،  دیگه کسیم بد رانندگی کنه و اینا کاری ندارم سه صلوات میفرستم میگم لعنت بر شیطون

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

من مسیرم بیمارستان بود سرش تو گوشی رد کرد مسیرمو من اعتراض کردم برگشت گفت شده که شده ادم که نمرده گفتم دیرم شده وقت دارم برگشته میگه میخواستی زودتر بیای تا خود لوکیشن نیاورد گفت باید پول پارکینگ بدم چقد داد چقد فحش حال منو بد کرد اول صبحی

فحش میداد فقط کم مونده بود منو بزنه

واقعا؟؟؟ 

سر چی؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
تو یه لحظه حالت بده اونو زنو بچش تا عید تو رو لعنت میکنن،  البته ببخشید انقد رک گفتم، بلاخره بی ...

ایشون به من با بی ادبی گفت گشنه ی پولت نیستم پس نباید دلم بسوزه

آها پس خوب کردی،  من فحش نشنیدم ازشون،  بعضیام شغل دوم سومشونه

دلم سوخت 

آره بعضیاشون گناه دارن ولی اسی میگه بد دهنی و کتک کاری کرده 

تو یه لحظه حالت بده اونو زنو بچش تا عید تو رو لعنت میکنن،  البته ببخشید انقد رک گفتم، بلاخره بی ...

نه عزیزم

ایشون مسئول زن و بچه مردم نیست، باید از حقش دفاع کنه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

ای بابا 🤕🤕 

عزیزم جفت تون عصبانی بودید 

روی این بنده های خدا هم فشاره 

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

ای بابا 🤕🤕  عزیزم جفت تون عصبانی بودید  روی این بنده های خدا هم فشاره

پیش اومده سوار اسنپ بودم تصادفم کرده ولی عذرخواهی کرده منم گفتم اشکالی نداره این واقعا شاهکار بود