2777
2789
عنوان

دیشب رفتم تولد

456 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها دیشب با بچه ۵ ماهم رفتم تولد کلا همه در حال کشیدن قلیون و سیگار بودن تو فضای بسته خیلی ناراحتم الان که چرا رفتم اصلا 🥺

خدایا شکرت ❤😍

خب رفتی دیگه. 

ببین من وسط دود سیگار و قلیون بزرگ شدم، هیچیمم نیست. حساس نباش

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازگیا حس میکنم ک خواهرم با مادرشوهرم در تماسه و گزارش دوران مجردیمو بشون میده. چیکار کنم ک این اتفاق نیفته و دیگه با هم تماس نداشته باشند اینا

چون خانواده شوهرم یه چیزاییو از مجردیم فهمیدن

توروخدا بگید چیکار کنم ک این تماسها قطع شه ان شاءالله 

اینم بگم ک خواهرم باهام دشمنی داره. تاپیک قبلیمو ببینید

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
عذاب وجدان گرفتم  

دفعه بعد اگه توی همچین شرایطی قرار گرفتی به قول دوستمون ، بچه رو ببر توی یه اتاق دیگه، بعدم یه بهونه بیار برگرد خونه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
خوب سریع میومدی  یه بچتو میبردی تو یه اتاق دیگه میخوابوتدی

اینقد سر و صدا بود که نمیخوابید و بی تابی میکرد آخرش شوهرم منو رسوند خونه خودش رفت دوباره😕

خدایا شکرت ❤😍

یکم قبل هرکاری فکر کن

دود درجه دو یا سه فک کنم میگن وقتی توی محیطی باشی که بقیه میکشن

بازم اسیب زننده س 

بچت خوب نیس هم بخاطر سلامت جسمش هم روحش اینجور جاها باشه محیطی ببرین هم بازی داشته باشه خانومای بچه کوچیک دار بیان محیطش سالم باشه بحثای سالمی باهاش بشه اوکی میخوای بری بچتو بزار پیش خواهری مادری کسی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
تولد بوده یا قهوه خونه😒 زود برمیگشتی، عذاب وجدان فایده نداره

هرچی به شوهرم میگفتم منو برسون قیافه ناراحت میگرفت به خودش آخر راضی شد منو رسوند خونه 

خدایا شکرت ❤😍
یکم قبل هرکاری فکر کن دود درجه دو یا سه فک کنم میگن وقتی توی محیطی باشی که بقیه میکشن بازم اسیب زن ...

آخه تو شهر غریبم نمیدونستم فضای تولدشون اینجوریه چون همه با بچه بودن قبلشم به شوهرم گفتم من نمیام ولی ناراحت شد مجبور شدم برم باهاش

خدایا شکرت ❤😍
آخه تو شهر غریبم نمیدونستم فضای تولدشون اینجوریه چون همه با بچه بودن قبلشم به شوهرم گفتم م ...

خب پس عذاب وجدان نداشته باش تجربه شد که قبلش حتما از محیطی که میخای بچتو ببری مطمعن بشی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

بچه‌رو اینجور جاها نبر 

حساسیت پیدا میکنه به دود و بوی عطر و اینا 

منم عموهام قلیون می‌کشیدن پیششون میرفتیم بعد یه مدت اینجوری شدم 

مخلوق خالق سابق😒،اگه تو تاپیکی منو دیدی بگو برو سر خونه زندگیت نینی‌سایت نون و آب نمیشه:)