2777
2789
عنوان

بچه ها بیدارید؟؟حالم خیلیی بده

185 بازدید | 17 پست

از دل درد تا همین الان بیدارم فقط دارم میمیرم 

پریود شدم تا الان دو بار استفراغ کردم و هی میرم دستشویی نمیدونم چرا خوب نمیشم هر ماه که پریود میشم همینم😓مامانم صبح زود پاشده بوده کار داشته الان با منت برام چایی نبات درست کرده 

خب من که نمی‌خوام اینطوری بشم آخه دست خودم نیست😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتی دکتر ؟فکر کنم یه سر یری مشکلت بگی برات راه حل میده با دوا قرصی چیزی

آره رفتم دکتر.کفتم شاید هورمونی باشه 

ولی گفت خداروشکر تخمدان هام سالمه 

ولی این وضعیت خیلی بده 😩

آره رفتم دکتر.کفتم شاید هورمونی باشه  ولی گفت خداروشکر تخمدان هام سالمه  ولی این وضعیت خ ...

به خودت برس چیزای تقویتی بخور چیزای بخور که مزاجت بسازه ...خوبه خدا رو شکر که سالم و سلامتی

گرمی بخور عزیزجان دوران پریود عین بیماری میمونه باید پرهیز و مراقبت کنی خودتو تقویت کن الانم زنجبیل ...

هر چی میخورم میارم بالا گلاب به روتون.

الانم نبات داغ خوردم چیزی دیگه تو معدم نمونده نیاورده باشم بالا

برا دل دردت شیاف دیکلوفناک بزار سریع خوب میشه منم بعضی وقتا از دل درد زیاد بالا میارم همینجور

تا حالا شیاف نزاشتم .خوبه؟

چون هم اسهال دارم هم استفراغ چیزی نمیشه؟

من چندباری پریود شدم رفتم دکتر و زیر سرم حالم خیلی خیلی بد میشه همینجور دل درد و بالا میارم قرصم میخوردم بالا میاوردم تا یکی بهم گفت شیاف پریودیم ک شروع میشه میزارم زودتر از قرص عمل میکنه ولی یکم فک کنم فشارو میکشه پایین