2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بخاطر اینکه مادرم هیچ غلطی نتونستم بکنم

پس رهاش کن 

شونزده سالگی ازدواج کردم چند سال بعدش فهمیدم از همون بدو ازدواج بهم خیانت می‌شده تا پنج سال بعدش 

انقد دیدم پیاماشو انقد هک کردم تلگرام شو انقد دعوا کردم رگ دستمو زدم بمیرم 

آخرش اون اشغال ازدواج کرد شوهر من شد بهترین مرد دنیا 

یکسال گذشت بچه دار شدیم 

هنوزم همون بهترین مرد دنیاست ها 

ولی اگه بره بمیره یا با هفتصد تا زن دیگه بگرده و بخوابه و... هیچ برام مهم نیست 

الان بیام به من بگن شوهرت با فلانی تو فلان جاست نه تعجب می‌کنم نه جا میخورم نه ناراحت 

ولشون کن عمرم رفت انقد پیگیر روابط اون دوتا بودم و به جزییات رابطشون فک میکردم و حرص میخوردم 

الان من با بچم کیف میکنم هر جا میخوام میرم تو خونه ست به سیاه سفید نمیزنم هر دوسه روزی یبار براش شاید غذا بپزم 

ولی هیچی نمیگه تازه بیشتر کمک میکنه 

مردا همینن 

فقط ولشون کن مادری بکن برای عزیز دلت 

اون خودشیه روز یه جوری میشه بردت همه کار میکنه که یه نگاهش کنی ولی دیر اومده 

قضیه برا پارساله 

چرا هیچ کاری نکردی

؟ الان مطمئنی دیگه خیانت نمیکنه شوهرت؟ جاری ورپریدتم میدونه ک میدونی؟ اونوقت اونم اصلا خجالت نکشیده؟ باید کاری میکردی ک عین چیز پشیمون بشه شوهرت از کاری ک کرده حالا ک کاری نکردی پس خود خوری هم نکن اگرم میبینی خیلی اذیتی برو حتما پیش مشاور اذیت نکن خودتو ارزشت  و زندگیت خیلی مهمتر از این حرفاست یه وقتایی سکوت یا بی تفاوتی به ضرر آدمه 

خدایا شکرت... 
چرا هیچ کاری نکردی ؟ الان مطمئنی دیگه خیانت نمیکنه شوهرت؟ جاری ورپریدتم میدونه ک میدونی؟ اونوقت اون ...

آره همه خانواده شوهرم میدونن.

جاریم از اون سلیطه با سیاستاس.نمیدونم چجوری مغز همه رو شست.

شوهرش اول ک فهمید قیامت کرد زد همه چیو شکوند .فرداش اومد طلبکار چرا به زن من تهمت میزنی

آره همه خانواده شوهرم میدونن. جاریم از اون سلیطه با سیاستاس.نمیدونم چجوری مغز همه رو شست. شوهرش او ...

تو واگذارش کن به خدا مطمئن باش تو همین دنیا جواب کارشو میبینه نمیفهمم چرا همه جاری ها اینقد آشغالن خخخ حالا که موندی و زندگیتو بچتو دوست داشتی اونقدر خوب باشو خوب رفتار کن که شوهرت شرمنده خودشو خودت بشه بفهمه چه غلطی کرده بهش بگو من دارم اذیت میشم هرموقع ک میبینم اون زنه رو ولی چون دوست داشتمو دارم چون بچمو چون زندگیمو دوست داشتمو دارم موندم و به حرمت این عشقی ک نسبت بهت دارم سعی کردم ببخشمت امیدوارم تو هم اندازه من زنو زندگیتو بچت برات مهم باشه ک نخوای باز اشتباهتو تکرار کنی همه این حرفارو باخوبیو مهربونی بهش بزن وقتی ک حالش خوبه تاثیر میزاره تو هم اگه میتونی همسرتو ببخش اگه باهات خوب رفتار میکنه انسان جایزالخطاس یبار بهش فرصت بده و درمورد جاریت اصلا فک کن نیس نه باهاش حرف بزن نه اصلا فک کن وجود داره مطمئنا وقتی همه خبر داشته باشن چکار کرده کسی بهت نمیگه چرااینجوری بهش بی محلی میکنی تو اونقدر باارزشی ک اونو عنتم حساب نمیکنی اصلا اجازه نده حالا ک موندی فکرش اذیتت کنه فراموش کن خودتو سرگرم کن هرموقع دیدی داره باز فکرشو میکنی تنها کسی که میتونه حالتو خوب کنه خودتی 

خدایا شکرت...