2777
2789
عنوان

پسرم از بس سرفه میکنه داره خفه میشه .. چیکارش کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 12652 بازدید | 81 پست

عزیزم اولا ک میگن این بیماری باید دورش بگزره تااین سرفه تموم شه دختر منم اینحوری شد ک خدااااایاااا سخته سخت اتقد سرفه میکرد یابالا میاورد یا قرمز میشد ک دیگ گفتم الان تموم میکنه هرجی شربت دکتر رفتم فایده نداشت یروز یکی گفت پسرم اینجوری بوده هیچی تاثیری نکرد تا بهش یکم شیر زردچوبه دادم سرفش کم شد خیلی منم اینکار کردم ک دیدم سرفش خیلی خیلی کم شد شمام امتهان کن گلم یکیم گفت عناب بجوشون باعسل دوتاش باهم درست کردم دادم دیگ خوب شد حالا شوهرم میگ ن ازداروها خوب شد گفتم داروها چرا ادل خوبش نکرد نا اینارو دادم خوب شد حالا شمام امتهان کن ضررنداره گلم

علائمش چیه ؟ 

علائم زیاده ولی توی همه ،همش بروز نمیکنه

من پسرم وقتی میدویید نفسش تنگ میشد

خروپف

دهن باز خابیدن

وقفه تنفسی یعنی وقتی خابه سه تا نفس میکشه یهو یه نفس نمیکشه بعد دوباره…

البته لوزهای پسره من شدیدن بزرگ شده بود

همششش سرما میخورن هر هفته مریضن

و خیلی علائم دیگخ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسره من از ده روزگیش سرما خورد

و هررررهفته مریض بود

انقدر ک الانم ریههاش ضعیفه تا سرفه میکنه مخصصصصوصن تو خاب حتمن باید روی قسمت سینه اش یه دستمال بزارم تا سرفه بند بیاد

سه سال پیش عمل لوزه کرد و خداروشکر خیلی موثر بود الان کمتر مریض میشه

ولی خب دیگه ضعیفه بدنش

به خدا چندین دکتر عوض کردم خوب نمیشه

اره منم چنتا دکتر بردم هرشربتی بگی گرفتم اثری نداشت اصلا شیر زردچوبه فقد بهش بده گلم خیلی خوب جواب داد برا فامیل ماهم جواب داده بود اون بهم گفت من دادم دخترم اون گفت پسرم بس سرفه میکرد تشنج میشد ک اصلا تابحال اینحوری نشده بودگفت همین شیر زردچوبه دادم خیلی کم شد سرفش 

دستگاه بخور همیشه روشنه .. شیکرتیغال رو باید چیکارش کنم ؟ 

اگه همونجور درسته بهتون بدن که باید کمی اروم بکوبی و حشره داخلش خارج کنی و از اون پیله دورش بریزید  داخل یه لیوان اب جوش  ..بذارید ولرم که شد استفاده کنید .. کمی عسل هم میشه اضافه کرد ..

اگه هم از جایی طب سنتی هست بگیرید که بهداشتی تر و بدون حشره است ... 

میگم که چندش هست ولی معجزه میکنه ... 

😊❤️😊

سلام

آویشن برای همه خوب نیست

مثلا من خودم با آویشن سرفه هام بیشتر میشه . بستگی به طرف داره .

همسر من سرفه ها ش قطع نمی شد بعد از پایان دوره بیماری همچنان سرفه آزار دهنده داشت . دکتر بهش کیتوتفن داد شکر خدا خوب شد . یعنی خیلی دارو امتحان کرد این جواب داد .

دکتر اطفال هم به برادر زاده ام که زیر سه سالش بود داده بود . رو سرفه خیلی اثر داره . به نظرم آلودگی هوا هم بی تاثیر نیست 

چقد زردچوبه بریزم ؟ 

یه لیوان یه قاشق چای خوری  بسه خیلی زیاد نشه بچه بخوره بدش نیاد گلم شیرو گرم زردچوبه بریز بده بهش میدونم چی میکشی منم هنو سه روز دخترم خوب شده خیلی سخته گلم این سرفه لعنتی ولکنم نیس تاشروع میشه

به خدا چندین دکتر عوض کردم خوب نمیشه

اگر شرایطش رو دارین حتما پیش یه متخصص اطفال خوب ببرین ، ما معمولا وقتی مشکوک به سرماخوردگی و کرونا و ... هستیم یه سری کار ها انجام میدیم تو خونه که میگم بهتون اگه دوست داشتین امتحان کنین  ... یه قابلمه کوچیک رو توش آب بریزین وقتی جوش اومد بهش تقریبا نصف استکان گلاب اضافه کنیم بزار همینطور جوش بخوره ، تو خونه بخور بدین ...شلغم یا کدو حلوایی آب پز بخورین ( کدو حلوایی آب پز با پودر گلپر) ، ویتامین سی مصرف کنین ، یک لیوان آب پرتغال طبیعی با عسل مخلوط کنین ،( دمنوش ختمی یا دمنوش بنفشه و ... هم.خوبن اما چون.گیاهین و ممکنه بهشون حساسیت داشته باشین یا بچه نتونه مصرف کنه بهتون پیشنهاد نمیکنم . ) توی دارو ها هم معمولا دیفن هیدرامین ، شربت برون کلد ، شربت بنفشه ، آلتادین و ... رو استفاده می‌کنیم  .... اگر منشا سرفه هاش حساسیتی باشن احتمالا دیفن هیدرامین یا هیدروکسی زین بگن که مصرف کنین ،اگر میخوان دارویی تهیه کنین قبلش از مسئول داروخونه بپرسین میشه به بچه سن و سال دخترتون داد یا نه. شب هم موقع خواب یه بالش دیگه زیر بالشش بزارین تا سرش کمی بالاتر از حالت عادی قرار بگیره . امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم ، ان شا الله  زودتر حالش خوب بشه .