2777
2789

گزارش نزنید تروخدا واقعا مشکل دارم .مرد و دروغ گو هم نیستم ..

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فقط زود لفتش بدی گزارش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من میل جنسیم خیلی خیلی کمه هر بار شوهرمو رد میکنم چه کنم 

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤

از اول اول اینطور بودم اما باز قبلن بهتر بودم تا الان الان اصن تحمل ندارم بیاد سمتم

من میل جنسیم خیلی خیلی کمه هر بار شوهرمو رد میکنم چه کنم 

خب رد نکن حین رابطه چی میلت نمیاد؟ بعدم برو مشاور اینجا هیچکی مثبت فکر نمیکنه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

گرمیجات بخور

ورزش کن

ویتامین های بدنت رو چک کن اگ کمبودی داری برطرف کن

تیکر بارداری نیست، امیدوارم تا اون روز به آرزوم برسم:) اوضاع بهتره ولی هنوز رفع نشده؛ ولی خداروشکر. ازدواج خیلی سخته! ازدواج باعث میشه روحت بزرگ شه.اینو وقتی خودم ازدواج کردم فهمیدم؛ وقتی ازدواج کردم فهمیدم منم میتونم با تب ۴۰ درجه کسی که تبش ۳۸ ِ رو پاشویه کنم و دم از حال بد خودم نزنم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم در اوج عصبانیت لبخند بزنم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم شب امتحان ترم از خستگی گریه کنم و قیمه بپزم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم در حال طی کشیدن غذارو کم کنم و در عین حال نگران پژمرده نشدن شمعدونیا باشم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم بخاطر یه نفر خودمو تغییر بدم. وقتی ازدواج کردم فهمیدم میتونم چقدر مهربون باشم.. چقدر روحم بزرگ باشه و چقدر ببخشم.. و اگه ازدواج نمیکردم هیچوقت نمیفهمیدم من چه دختر قوی ای هستم:)))یا فاطمه جان در دو جهان دل به تو بستیم🌱                    الهُمَّ صَلِّ عَلیَ فَاطِمَهَ وَ اَبِیهَا و بَعلِهَا وَ بَنِیهَا و سِرِّ مُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحَاطَ بِهِ عِلمُک🌸 / کاربری سوممه🥲😐🙂
خب رد نکن حین رابطه چی میلت نمیاد؟ بعدم برو مشاور اینجا هیچکی مثبت فکر نمیکنه

پول ندارم برم‌مشاور 😔ی بار رفتم دکتر قطره گل سرخ داد ولی تغیر نکردم