2777
2789
اره کندر دارم.بکوبم با روغن گرم کنم ماساژ بدم بدنش؟یا بخوره؟

گلوسو تا پایین  با قفسه سینه وگردنس کف پاها هم بتونی عالیه .پشت گوشا کلا از زیر چونه شروع کن مالش بده تا پایین جوری ک قرمز بشه و گرم.قفسه سینه هم همینطور.دستگاه بخور سرد تو خونه ندارین؟برای بچه دار واجبه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه ندارم متاسفانه.ممنونم لطف کردی تایپ کردی عزیزم.خیرببینی

قربونت.امشب ک دیره .ولی همیشه گیاه زوفا  ختمی پنیرک  بابونه سپستان   اویشن شیرازی  عناب تو خونه داشته باش تو خونه ب خاطر بچه ها.عسل و سیاه دونه و دارچینم همینطور.شربت زوفا هم خوبه.ولی حوشانده زوفا و ختمی و کندر تا سه روز عالیه .عناب و گل گاو زبان و اویشن و بابونه هم همینطور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
کندر کوبیدم گذاشتم گرم بشه ماساژ بدم براش

حتنا روغن زیتون بگیرین خیلی خوبه نیازه مادره واقعا.روغنش زیاد تر باشه.ان شاءالله بهتر میشن.حیف سیر نمیخورن  بچه ها .سیر خام یکم له شده ک نگم یکی دوروزه خوبشون میکنه با ی لیوان اب بخورن.شما خودت بخور سرما نخوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتنا روغن زیتون بگیرین خیلی خوبه نیازه مادره واقعا.روغنش زیاد تر باشه.ان شاءالله بهتر میشن.حیف سیر ن ...

چند روزه گرفتن خدا رو شکر من نگرفتم بیشتر شبیه حساسیت هست آخه خلطش سفید ببخشید واضح گفتم.

اتفاقا سیر برگ و تخم مرغ درست کردم کمی خوردن.روغن زیتون اتفاقا همیشه دارم .الان ماساژ دادم.انشالله اثر کنه.خدا خیرت بده عزیزم.

چند روزه گرفتن خدا رو شکر من نگرفتم بیشتر شبیه حساسیت هست آخه خلطش سفید ببخشید واضح گفتم. اتفاقا سی ...

قربونت  🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بچه هام چندماه درگیرسرفه بودن بردمشون فوق تخصص شربت پدی کاف بهشون دادخیلی خوب بودخداروشکرفرداحتمابراشون بگیر

خدایا آفریدی رایگان😍روزی دادی رایگان😍بیامرزرایگان❤توخدایی نه بازرگان......