2777
2789
عنوان

چجوری میشه آخه😔

398 بازدید | 46 پست

سلام من دیشب با آزمایش اعتیاد مطمئن شدم شوهرم اعتیاد داره ولی همچنان زیر بار نمیره منم از خانوادم دورم و اینکه حمایتی از سمت اونا ندارم که بخام به قهر فکر کنم باتوجه به معلوم شدن اعتیادش و پنهان کاری قبلنش که ازدواج قبلیشو پنهان کرده بود واقعا نمیتونم همینطوری تو این زندگی لعنتی بیخیال باشم میخام حق طلاق و حق حضانتو ازش بگیرم ولی چجوری وقتی قبول نمیکنه بیاد محضر

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

اینهمه دروغ 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

میبینی زندگیمو..بهش میگم آزمایشت مثبت شده میگه من از خودم مطمئنم که اومدم آزمایش دادم وگرنه پول به پرستار آزمایشگاه میدادم که آزمایشمو منفی کنه یه آدم کثیفه 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میبینی زندگیمو..بهش میگم آزمایشت مثبت شده میگه من از خودم مطمئنم که اومدم آزمایش دادم وگرنه پول به پ ...

عزیزم این دیگه کیه🙄🤔 قانون با توجه به مهفی کردن ازدواج قبلی بهت اجازه طلاق میده حضانت بچه هارم بهت میده چون پدرشون معتاده صلاحیت نگهداری از بچه هاتونو نداره

طلاق گ گرفتن خیلی سخت شده یا باید خودت پشتوانه مالی داشته باشی یا خونواده ی حمایتگر وگرنه میتونی بخاطر دروغاش شکایت کنی ولی باید اون دوتا مورد اولی ک گفتم و داشته باشی