2777
2789
عنوان

قلب منو به درد آورد

105 بازدید | 6 پست

شوهر من وقتی میریم مهمونی همش به شوخی میگه من رژیم دارم خیلی وقته شروع کردم و توی خونه ام هیچی نمی‌خورم بعد وقتی سفره میندازن از همه زود تر بشقابشو پر میکنه... اینقدر این کار کرد که یه روز میزبان که اصلا ازش خوشم هم نمیاد گفت وقتی زن دست‌پخت بدی داشته باشه مرد مجبوره بگه رژیم دارم و نخوره از غذای زنش.... بعد وقتی گفتم سلامتی الان شوهرم مدیون منه آقا شروع کرد به بحث کردن توی جمع و گفت ساکت شو نزار دهن من باز بشه.... خورد شدم توی جمع له شدم... الان 2 روز رفته سر کار و حتی یه پیام نداده ببینه من زنده ام یا مرده... یکی از بزرگ ترین اشتباهات زندگیم ازدواج توی راه دور بود... حالا افتادم توی غربت. تک و تنها 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط غذای رژیمی بهش میدی؟

نه بابا.... بهترین غذا ها میزارم جلوش... تازه بعد از 2 روز که از شیفت میاد مثل مهمون ازش پذیرایی میکنم.... هیچی واسش کم نمیزارم.. گاهی از شدت خوشی میگه من این همه خوشبختی محاله 

هر غذایی که وقتی بقیه مهمون دارن درست میکنن من وقتی شوهرم از سر کار میاد درست میکنم 

ناراحت شدم برات. تازه انقدر  گیجن که دو روز بگذره یادشون میره چی گفتن و چرا قهریم.البته شوهرمنکه اینجوریه.سعی کن تو بحثی که میدونی طرف تو رو نمیگیره دارد نشی. این روزا میگذره ولی دل که بشکنه دیگه هیچی مثل قبل نمیشه