2777
2789

سلام دوستان من یه هفته قبل پریودی ترشحات بی رنگ کشدار داشتم یه روز مونده ب پریودی ترشحاتم قهوه صورتی شد یعنی پریود شدم یا ممکنه لانه گزینی باشه خیلی کمه حتی رو دستمالم نمیاد موقع ادرار فقط میبینم

ممنون میشم پاسخ بدید خانومایی که اینجوری بودی باردار بودید یا پریود شدید؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم

من ۲۵ سیکل رو دستمال رد خون دیدم  قبلش درد داشتم 

دوره هام ۲۸ روزست دیگه لک ندیدم تا الان فقط ترشح سفید دارم 

فردا موعدمه درد پریودی هم دارم

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
منم الان توي همين شرايطم البته دوفاستون هم ميخوردم افتادم به لك موعدم پنجشنبه هست من از ديشب لك دارم ...

من فقط چون تنبلی دارم دکتر برام پروژسترون نوشت خوردم چندماه دارم میخورم اصلا اینجوری نشدم شما نوک سینتونم خیلی درد میکنه ؟برای من ب شدت درد میکنه

من فقط چون تنبلی دارم دکتر برام پروژسترون نوشت خوردم چندماه دارم میخورم اصلا اینجوری نشدم شما نوک سی ...

بله عزيزم منم اقدامم استراديول و پروژسترون مصرف كردم سينه هامم به شدت دردناك بود الان خيلي بهتره فقط ديشب تو خواب چند بار تير كشيد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزيزم منم اقدامم استراديول و پروژسترون مصرف كردم سينه هامم به شدت دردناك بود الان خيلي بهتره فقط ...

ایشالله که دوتامونم باردار باشیم راحت بشیم انتظار سخته

من استروژنم كمه خشكي دارم بعيد ميدونم باردار باشم 

والا منم از دیروز که ترشحات صورتی داشتم تاالان هیچ خبری از پریودی نیس و دلدرد کمردرد دارم نمیدونم والا هرچی خیره