2777
2789
عنوان

فردابی بی چک بزنم یانه؟

349 بازدید | 55 پست

۱۴روز از اقدامم گذشته دیگه طاقت ندارم....آخه میگم اگه یهوببینم پریودشدم خیلی حالم بد میشه.براهمین میخوام اگه باردار نیستم قبل پریود بفهمم که کمکم باش کنار بیام.ازطرفیهم انقدر دیدن بی بی چک منفی بده و ناراحت کننده که دلم نمیاد بذارم...دل تو دلم نیست. نمیدونم کدوم کار بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال همین موقع منتظر نی نی بودم الان نی نیم جفتم خوابیده زیادم عجله نکن نی نی درد سرهای خودش داره

انقدر باخودم خیال بافی میکنم که چطور به شوهرم خبر باباشدنشو بدم و چقدر خوبه و.....بعد یهومیگم اگ بازم نشه چی؟

انقدر باخودم خیال بافی میکنم که چطور به شوهرم خبر باباشدنشو بدم و چقدر خوبه و.....بعد یهومیگم اگ باز ...

چقدر تو مثل منی انشالا بارداری من یک حس حال عجیبی دارم بچه مسولیت داره سخته واقعا من توی بدترین شرایط فهمیدم باردارم قهر بودم خونه بابام خیلی بد بود من گریه می کردم واسه بچه ها ماه پریود می شدم اخ چقدر بچه بودم