2777
2789
عنوان

ازمایشهای شش ماهگی شیرخوار

396 بازدید | 16 پست

دخترم کولیک و ریفلاکس داشت،خوابش بهم ریخت و لاغر هم شده. چندتا دکتر بردم گفتن ارمایشها رو بدی بهتره.الان ۹ماهشه. خوابش خیلی کم و سبکه.

شما تجربه ای دارید؟

من یکسالگی بردم چه تجربه ای مدنطرتونه؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی اذیت نشد برای خون گرفتن؟

چرا اذیت شد گریه هم کرد ولی مگه سلامتیش مهمتر نیست؟ 

گریه که چند ثانیه هست تموم میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پسرمنم مثل دخترشما بود  من زیر یکسال فقط بخاطر کرونا ازش ازمایش گرفتم  بدخوابی و نق ...

خداروشکر. خوابش درست شد؟ راستش منم میترسم بگیرم اذیت بشه. اما خوابش خیلی کمه و زود میپره و همین باعث شده تمام روز خواب الود و نق نقو بشه

خیلی لاغر و ریزه است،دلم میسوزه 😭😭

دختر منم درشت و چاق نبود یادمه چهارماهگیش چهار کیلو بود ولی برا این چیزا دلم نمیسوخت درد لازمه رشده

خداروشکر. خوابش درست شد؟ راستش منم میترسم بگیرم اذیت بشه. اما خوابش خیلی کمه و زود میپره و همین باعث ...

الان۱۵ماهه هست 

تارگیا یکم بهتر شده 

کلا بچه ای ک حوابش سبکه درست نمیشه 

همین الان ساعت۱۰خوابیده صدای سشوارم بالاسرش روشنه 

اگه یکم صدا بدیم بیدار میشه

راستش ۷یا۸ماهش بود بردمش ازمایش اصلا اذیت نشد 

ولی یکسالگی افتضاح بود با اینکه یکی از بهترین ازمایشگاه های تهران بردمش

نیم ساعت بیشتر طول کشید چون اذیت میشد و فاکتورای چکاپ زیاد بود 

در حدی ک پشیمون شده بودم با کسی ک نمونه میگرفت دعوام شد