2777
2789
عنوان

مامانای عزیز میاین کمک؟

76 بازدید | 17 پست

بچه هاتون روزانه چقد غذا میخورن؟آخه دخترم قدش یکم کوتاهه دکتر میگه حتما غذا کم میخوره ولی ازنظر من غذاش بد نیس.صبحونه پنیر مربا.ناهار یه کفگیر برنج.شامم سیب زمینی بینش هم خوراکی و میوه میخوره ولی متاسفانه مغزیجات نمیخوره.بچه های شما غذاشون چطوره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تاجایی ک من میدونم قد ربطی به غذا خوردن نداره

یه چیز ارثیه حالا عواملی مثل خوردن کلسیم و اینا هم ممکنه روش تاثیر بذارن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
ماه دیگه میره ۴ سالگی قدشم متاسفانه ۷۸

ینی ۴سالش تموم میشه؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ارثی خداروشکر مشکلی نداره.

یه سری سویق هست میگن داخلش مواد مغزی داره البته من کلا ندادم ب دخترم اما میگن خوبه

تو شیر و اینا باید حل کنی یا تو غذاش بریزی فکر کنم

یه تحقیقی بکن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
ن میره تو۴ سالگی.ینی ۳ سالش تموم میشه

آهان

بیخود نگران نشو تغذیه اش ک خوبه قدشم ممکنه نوجوونی یهو بلند بشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

واس قد کلسیم نقش اصلی را داره.

علاوه برشیر سعی کن کنجد و کشمش و بادوم زیاددبخوره.حتی اگر نخورد میکس کن بخوره.تخم کدو هم عالیه برای قد.ماست هم هرروز بخوره.روی غذاش همیشه یه قاشق کنجد خام بریز .واسش شیرموز درست کن توش بادوم پودر شده بریز.حریره بادوم بهش بده.اگر بادوم نمیخوره میکس شده بهش بده توی غذاهاش بریز.

یه روز خوب میاد