2777
2789
عنوان

پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 2689 بازدید | 35 پست
اون شغل دوم ماست😂

صحیح😂😂

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
چند تا از دوستانم پارسال میخواستن برن نتونستن یکی از دوستانم هم کار میکنه 

از محیط کارشم هم اطلاعاعی دارید؟

چون واقعا دربه در دنبال اطلاعاتم ولی معتبر نیست اصلا حسم این بود اینجا کسی پلیس باشه و توضیح بده برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از محیط کارشم هم اطلاعاعی دارید؟ چون واقعا دربه در دنبال اطلاعاتم ولی معتبر نیست اصلا حسم این بود ا ...

برای خانم ها خیلی سخته

با جونش داره بازی میکنه،حتی یک بار تو ماموریت با چاقو زدنش با اینکه خیلی هیکلی و ورزشکار بود

اگه روحیه ی حساس و لطیفی دارید نرید بهتره

من خودمم میخواستم برم حتی درخواست دادم ولی پشیمون شدم

پشت زمستان دلم؛هست بهاری که نگو🍃
برای خانم ها خیلی سخته با جونش داره بازی میکنه،حتی یک بار تو ماموریت با چاقو زدنش با اینکه خیلی هیک ...

خیلی ممنونم ازتون

از رشته انسانی میخواستید برید؟

اطلاع دارید که اگه من بخوام از تجربی برم رتبم چقدر باشه میتونم برم؟

خیلی ممنونم ازتون از رشته انسانی میخواستید برید؟ اطلاع دارید که اگه من بخوام از تجربی برم رتبم چقد ...

بله

نه اطلاعی ندارم،بیشتر باید تو کارتون قوی باشید تا قبول کنن

مثلا کامپیوتر و موتور سواری و... اینا 

بله نه اطلاعی ندارم،بیشتر باید تو کارتون قوی باشید تا قبول کنن مثلا کامپیوتر و موتور سواری و... ای ...

خیلی خیلی ازتون ممنونم😍🧡🧡🧡🧡🧡

انقدری انرژی گرفتم و حالم خوب شد که...

خداخیرتون بده🧡🧡🧡

خیلی خیلی ازتون ممنونم😍🧡🧡🧡🧡🧡 انقدری انرژی گرفتم و حالم خوب شد که... خداخیرتون بده🧡🧡🧡

فدات گلم کاری نکردم

تلاشتو کن ان‌شاءالله به آرزوهات میرسی

قبول سدی اسی؟

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی