2777
2789

و منو می بوسید یه مدل خاصی نگاهم میکرد همش دلش منو میخواست فقط 😭🥺کات کردم چون مثل اول بهم توجه نمیکرد و پیگیر نبود البته فقط توی چت اینجوری بود

منم کات کردم گفتم حتما دیگه دوسم نداره 💔خاطره هاش مونده عذابم میده :) دلم میخوادش دلم تنگ شده  

کاربری دست دو نفر 🙌

بیخیال اگ میخواستت ک ولت نمیکرد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دلیل منطقی داشتی واس کات😐

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
چند تا راهنمایی از کتاب بهت میگم  جوابه  چون خودممم تجربه کردم  قبلش باید بگ ...

گفتی منم بلایک

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن

نکته های کتاب:

زنان زیرک💁🏻‍♀️

۱-جوری رفتار کنید ک انگار وجودتان غنیمت هست و او باور خواهد کرد

۲-هر چیز ک آدم در زندگی دنبالش بدود ، از او فرار می‌کند

۳-یک زن ، تاجایی برای مرد به عنوان درگیری ذهنی هست ک هنوز صد در صد در اختیارش نگرفته

۴-یک مرد همانگونه رفتار می‌کند ک شما با خودتان رفتار میکنید

۵-یک زن زیرک ترسی از نبودن شریکش نداره

۶-مرموز بودن

۷-کمی شوخ بودن

۸-ارزش زیاد برای خود قائل بودن

۹-براش آزادی بگذریم

۱۰-اگر مرد برای رابطه جنسی مجبور به صبر کردن باشد برایش جذاب میشه

۱۲-بگذارید گمان کند اداره امور دست اوست،سپس به طور خودکار کارهایی را انجام می‌دهد ک شما دوست دارید

۱۳-ملایم و زنانه رفتار کنیم چون حس غریزی او برای حمایت کردن

بر می انگیزد

۱۴-برای حتی کوچیک ترین کارش کلی تشکر کنید

۱۵-خود را ضعیف نشان دهید

مثلا موقع دیدن فیلم ترسناک خود را بهش بچسبونید

یا حتی اگر زورتان می رسید

بگید ک او در شیشه رو باز کنه

۱۶-اگر بهش احساس قدرت بدین

او دلش میخواهد همه دنیا را به شما بدهد

۱۷-کوتاه صحبت کن

۱۸-هنگامی ک غر میزنید ،این شمایید ک تبدیل به «مشکل»می‌شوید

و او شما را ،با خاموش کردن صدایتان حل می‌کند،اما وقتی غر نمی زنید ،او مشکل را حل می‌کند

۱۹-همه اتنقاد ها را با «من حس میکنم»شروع کنید

۲۰-در رابطه جنسی متفاوت باشید

۲۱-استقلال مالی

۲۲-باید نشان بدهی ک بی احترامی ها را نمی پذیری اونوقت به شما احترام میگذارد

۲۳-بجای آنکه از او بخواهی ک بهت توجه کنه خودت به خودت توجه کن

۲۴-وابسته نباش

۲۵-خیلی از حرفای جدی ک ممکنه به دعوا کشیده بشه رو میشع با شوخی گفت

نکته های کتاب :

مردان مریخی و زنان ‌ونوسی🌝🌚

۱-به غلط میپذیریم ک اگر همسرمان

دوستمان دارد،باید همان رفتار و واکنش را داشته باشد  ک ما در مورد کسی ک دوستش داریم ،اعمال می‌کنیم

۲-زمانی ک زن و مرد قادر به این باشن ک به یک دیگر احترام بزارن و تفاوت هایشان را بپذیرن،عشق فرصتی برای شکوفایی پیدا می‌کند

۳-بیشترین گله ای زنان دارن این هست ک مردان شنونده خوبی نیستن

۴-بیشترین گله ای مردان دارن این هست ک زنان میخواهند عوضشان کنند

۵-مرد ها موقعی احساس غرور میکنن ک خود همه کار ها رو انجام بدهند

۶ -عزت نفس یک زن منوط به احساسات و کیفیت روابط اوست

۷-کلا زمانی ک زن  پیشنهاد  ناخواسته ارائه  می دهد و یا سعی در «کمک»به مرد را دارد  آگاه نیست ک چقدر می‌تواند جوّ انتقادی و بی مهری برای او ایجاد کند

۸-بیشتر مواقع،زن فقط می خواهد مرد را در حالات روزانه اش شریک کند و شوهرش با قطع کردن سخنانش و ‌ارائه پیشنهادات برای حل مسائل او ،فکر می‌کند ک به زنش کمک می‌کند

۹-به زن ها پیشنهاد میشع ک اظهار نظر و انتقاد نکنن

۱۰-به مرد ها پیشنهاد می‌شود ک به حرفای زنشون گوش بدن و فقط درک کنن

۱۱-مرد ها به غار خود میروند تا با تنهایش مشکلاتشان را حل کنند

۱۲-زن ها برای تسکین حالشان گرد هم میایند و صادقانه راجع مشکلاتشان صحبت میکنن

۱۳-زنی ک تحت فشار عصبی باشد ،فورا دنبال حل مشکل نیست

اول دنبال ارامش میره

و موقعی ارامش می‌گیرد ک درک شود

۱۴-یک زن برای فراموش کردن درد های خود ،ممکن است ک خود را درگیرمشکلات دیگران بکند

۱۵-هر چقدر بیشتر محبت به مرد بشه زود تر از غارش بیرون میاد

۱۶-مرد ها زمانی تحریک پذیر میشن ک احساس می کنن، به آنها نیاز هست

۱۷-زن ها زمانی تحریک پذیر و توانا می شوند ک احساس دلبستگی بکنند.

زمانی  ک احساس کند ک مورد توجه و احترام است،ارضا شده و همچنان به ایثار خود ارامه می‌دهد

۱۸-مورد نیاز نبودن مرد ،برایش مرگ تدریجی است

۱۹-از سر زنش بپردازید

۲۰-احترام به مرز ها

۲۱- برای یک‌ زن تعیین حد و مرز و بهره برداری کردن،کار ترسناکی است.

از محتاج بودن از پس زده شدن ،از قضاوت شدن میترسد

۲۲-عمیق ترین وحشت مرد این است ک به اندازه کافی خوب نباشد

۲۳-زمانی ک زنی افسرده و نومید است،برای مرد مشکل است ک به حرف‌هایش گوش کند،چون احساس عجز می‌کند

۲۴-زمانی ک مردی سکوت می‌کند

زن به اشتباه بدترینها را در ذهن خود تجسم میکنن

۲۵-وقتی مرد تو لاک خودش است

به او فقط زمان بده

ولی در عوضش به خودت برس

۲۶-برای مرد خیلی دشوار است ک بین همفکری و دلسوزی رو تشخیص بده ،او از ترحم بیزارد

۲۷-توجه زیاد خفقان میاورد

۲۸-مسئولیت ها رو تقسیم کنید

۲۹-زمانی ک مردی عاشق زن است ،هر از گاهی نیاز دارد ک عقب نشینی کند تا بتواند دوباره صمیمی شود

۳۰-چرا مرد ها عقب نشینی میکنن؟

یک مرد بین صمیمیت و استقلال درگیری دارد

۳۱-گفتگو یک جانبه نداشته باشیم

هر سوالی میپرسه قشنگ و کامل براش توضیح بدیم

۳۲-زمانی ک احساسات منفی را خفه می‌کنیم احساسات مثبت نیزخفه می‌شود و عشق میمیرد

۳۳-مرد ها برای حق آزادیشون بحث میکنن و زن ها برای حق ناراحت بودنشون

مرد های نیاز به «فضا»دارند و زن ها به «درک شدن»

۳۴-زمانی ک مرد احساس کند تنها منشا‌‌ عشق و حمایت زن است ،تحت فشار زیادی قرار می‌گیرد

۳۵-چیزی ک زن ها نیاز دارند؟

٫٫علاقه

٫٫درک

٫٫احترام

٫٫وفاداری

٫٫ارزشمندی

٫٫اطمینان خاطر

۳۶-چیزی ک مرد ها نیاز دارند؟

٫٫اطمینان

٫٫تایید شدن

٫٫قدردانی

٫٫تحسین

٫٫مورد پسند بودن

٫٫تشویق

۳۷-رمز قدرت دادن به مرد این است ک هرگز سعی نکنیم ک تغییرش بدیم

۳۸-تهدید نکنید

۳۹-روزی دو بار یادآوری کن ک دوسش داری

۴۰-اگر مرد اشتباهی کرده ،بیشتر نیاز به محبت زن دارد

۴۱-نامه نوشتن برای هم یا تکس

۴۲-همیشه حقیقت رو بگید

۴۳-زن ها همیشه شعارشان این است ک «هرگز نباید عشق را تمنا کرد»

۴۴-مستقیم حرفایت را بزن

۴۵-وقتی مردی غر میزند نشانه خوبیست

۴۶-یکی از کلید های اصلی برای تقاضای حق و حقوقمان این است ک بعد از درخواستمان ،سکوت کنیم

نکته های کتاب:

چگونه هر شخص را عاشق خود کنیم👩🏻‍❤️‍👨🏻💕

۱-درمغرض دید خودمون را بگذاریم

۲-نگاه کردن و خیره شدن در چشم

۳-در تماس و صحبت صمیمی باشم

۴-لبخند زدن

۵-نشان دهید علاقه مشترک داریم

۶-حالت زبان بدن و طرز صحبت کردنم با طرف مقابل یکسان بشه

۷-صاف بایستید

۸-با اعتماد به نفس باش

هرگز دست به سینه نشوید (به صورت ضربدری)؛ این کار فقط

نشان میدهد که راحت نیستید و یا حتی ترسیدید.

دستهایتان را بگیرید و در جلوی خود نگه دارید، نه همیشه،

کمرتان صاف باشد. قدمهای سریعی داشته باشید. وقتی صحبت میکنید اجازه دهید انگشتها باهم تماس داشته باشند؛

یک یا دوبار حین صحبت کردن کافی است.  

وقتی اشتباهی میکنید و یا چیزی را بر روی زمین میاندازید،

نترسید. همه اشتباه میکنند. افراد با اعتماد به نفس این واقعیت را میپذیرند در صورتی که افراد بی اعتماد به نفس، آن را بزرگ میکنند و حتی ممکن است به خاطر آن دیگران را متهم کنند.

۹-تن صدای مناسب

۱۰-جوری رفتار کنیم ک دیگران منو دوست دارن و دنبال کننده زیاد دارم

۱۱-ظاهر تمیز و مرتب

۱۲-قشنگ راه برید

۱۳-هر روز یک جمله خاص عاشقانه ای بهش بگو تا عادت کنه به تکرار اون حرف هر روز

( یک روز جمله خاصتو نشنوه دل تنگ میشه)

۱۴-وقتی به شما نیاز دارد دست نیافتنی بشید

۱۵- باید ضاهر قشنگ داشته باشم

۱۶-وقتی تو خواب و بیداری هست

براش صحبت کن و از خوبی هات بگو

در ماه ۳یا۴ بار انجام بده

چون باعث میشه در ضمیر ناخودآگاه براش جذاب بشی

۱۷-وقتی پیشش هستی و حواسش جای دیگس برو جلو اینه و از خودت تعریف کن

۱۸-لباس با رنگی بپوشم ک مفهوم خاصی در ذهنش بیاد

۱۹-اگ کاری یا چیزی رو دوست داری انجام بدی ولی شریک زندگیت اصلا خوشش نمیاد یک راه حل دارد

اول ۱-به خودت وابسته اش کن

۲-واقعیت رو بگو ک چی دوست داری

۳-وابسته اش کن

۴ - بیشتر بهش بگو دوست داری ک چکار کنی یا چجور باشی

۵-وابسته اش کن

۶-بعد از مدتی قاطعانه بگو ک کاری ک دوست داری انجام میدی

انها معمولا وقتی ناگهان با موضوعی متفاوت با باورهایشان رو به رومیشوند به شدت نسبت به آن موضع  گیری میکنند؛ اما وقتی به آرامی به آنها گفته شود به آن موضوع عادت میکنند و حتی متوجه آن نیز نمی-شوند تا وقتی آن را به عنوان واقعیت موجود میپذیرند

۲۰-جوری ک دوست داره باش

۲۱-وقتی هیچ کس قبولش ندارد او و نظرهایش را باور کنید.وقتی همه بر ضدش هستند به او بگویید کاملا حق با شماست.  اجازه دهید ویژگیهای شخصیتی مثبت شما را یک به یک پیدا کند؛همهی آنها را ناگهان فاش نکنی

۲۲-انسانها وقتی احساس عصبانیت، نامیدی و خشم میکنند به موسیقی راک گوش میدهند.

انسانها وقتی به موسیقی رمانتیک گوش میدهند که یا عاشق باشند یا عشقی را از دست داده باشند.

انسانها وقتی به موسیقی تکنو گوش میدهند که هیجان زدن، پر انرژی و خوشحال باشند. وقتی با موسیقی ترجیحی شریک خود و خلق و خوی مربوط به آن آشنا باشید میتوانید بهتر به حس و حالدورنی او پی ببرید؛

۲۳- عبارتهایی که در پایین مثال زدهام میتواند  باعث شود شخصی که عاشقش هستید باور کند رابطهاش با شما باید همیشه تداوم داشته باشد.

(هر روز بیشتر و بیشتر میفهمم که عین همدیگر هستیم تو دقیقا مثل منی در عجبم چطور انقدر شباهت به یکدیگر داریم فکر میکنم خیلی بهم میآییم. توجه کردی چقدر با بقیه فرق میکنیم اما خیلی بهم شبیه هستیم

۲۴-باور نمیکنی جو روز قبل به من چه گفت؟ میگفت رابطهی ما جواب نمیدهد چون به اندازهی کافی مناسب من نیستی.

پسری که سال پیش به من پیشنهاد داد دیروز زنگ زد. گفت آخرش دعوا میکنیم و از هم جدا می- شویم. گفت به درد من نمیخوری، میتوانی تصور کنی؟!!

کاری که اکنون انجام دادهاید گره زدن "من" شریک خود به ادامه دادن رابطه است؛ حال آن پسر، دلایل بیشتری برای ماندن در کنارتان دارد و احتمال جدایی بسیار کمتر

می‌شود

۲۵-روان شناسی معکوس

مثال:وقتی به بچهای میگویید " مطمئنم نمیتوانی تمامغذایت را بخوری"؛ در واقع از  روانشناسی معکوس استفاده میکنید. فرزندتان، در این شرایط، سعی میکند خلاف این موضوع را با خوردنهمهی غذای خود ثابت کند؛

۲۶-ذهنتیت عنکبوتی

مثال (دوست: صبح بخیر فاروق، حالت چطور است؟

فاروق: خوبم اما کمی چشمانم درد میکند.

دوست: چطور؛ مگر چه شده؟

فاروق: راستش را بخواهی وقتی 12ساعت در روز تایپ کنی همین میشود دیگر، چشم هایت به همین روز می- افتد. 12ساعت، نمیتوانم باور کنم چنین کاری کردهام!! دوست: 12ساعت!! چرا؟ مگر چه کاری میکردی؟

فاروق: روی کتابی با عنوان : "" کار میکنم؛ نسخهها زیادی از این کتاب

را هر روز میفروشم. به همین دلیل باید همهی تلاشم را بکنم که بهتر شود.

دوست: چقدر جالب!! بیشتر در مورد کتابت  تعریف کن

همانطور که مشاهده کردید در مورد کتاب و فروشی که کرده است با دوستم صحبت کردم بدون اینکه متوجه شود

۲۷-ایجاد خاطرات ماندگار

۲۸-تکرار نکردن حرف منفی مثل (دیگ دوسم نداری)