نکته های کتاب:
چگونه هر شخص را عاشق خود کنیم👩🏻❤️👨🏻💕
۱-درمغرض دید خودمون را بگذاریم
۲-نگاه کردن و خیره شدن در چشم
۳-در تماس و صحبت صمیمی باشم
۴-لبخند زدن
۵-نشان دهید علاقه مشترک داریم
۶-حالت زبان بدن و طرز صحبت کردنم با طرف مقابل یکسان بشه
۷-صاف بایستید
۸-با اعتماد به نفس باش
هرگز دست به سینه نشوید (به صورت ضربدری)؛ این کار فقط
نشان میدهد که راحت نیستید و یا حتی ترسیدید.
دستهایتان را بگیرید و در جلوی خود نگه دارید، نه همیشه،
کمرتان صاف باشد. قدمهای سریعی داشته باشید. وقتی صحبت میکنید اجازه دهید انگشتها باهم تماس داشته باشند؛
یک یا دوبار حین صحبت کردن کافی است.
وقتی اشتباهی میکنید و یا چیزی را بر روی زمین میاندازید،
نترسید. همه اشتباه میکنند. افراد با اعتماد به نفس این واقعیت را میپذیرند در صورتی که افراد بی اعتماد به نفس، آن را بزرگ میکنند و حتی ممکن است به خاطر آن دیگران را متهم کنند.
۹-تن صدای مناسب
۱۰-جوری رفتار کنیم ک دیگران منو دوست دارن و دنبال کننده زیاد دارم
۱۱-ظاهر تمیز و مرتب
۱۲-قشنگ راه برید
۱۳-هر روز یک جمله خاص عاشقانه ای بهش بگو تا عادت کنه به تکرار اون حرف هر روز
( یک روز جمله خاصتو نشنوه دل تنگ میشه)
۱۴-وقتی به شما نیاز دارد دست نیافتنی بشید
۱۵- باید ضاهر قشنگ داشته باشم
۱۶-وقتی تو خواب و بیداری هست
براش صحبت کن و از خوبی هات بگو
در ماه ۳یا۴ بار انجام بده
چون باعث میشه در ضمیر ناخودآگاه براش جذاب بشی
۱۷-وقتی پیشش هستی و حواسش جای دیگس برو جلو اینه و از خودت تعریف کن
۱۸-لباس با رنگی بپوشم ک مفهوم خاصی در ذهنش بیاد
۱۹-اگ کاری یا چیزی رو دوست داری انجام بدی ولی شریک زندگیت اصلا خوشش نمیاد یک راه حل دارد
اول ۱-به خودت وابسته اش کن
۲-واقعیت رو بگو ک چی دوست داری
۳-وابسته اش کن
۴ - بیشتر بهش بگو دوست داری ک چکار کنی یا چجور باشی
۵-وابسته اش کن
۶-بعد از مدتی قاطعانه بگو ک کاری ک دوست داری انجام میدی
انها معمولا وقتی ناگهان با موضوعی متفاوت با باورهایشان رو به رومیشوند به شدت نسبت به آن موضع گیری میکنند؛ اما وقتی به آرامی به آنها گفته شود به آن موضوع عادت میکنند و حتی متوجه آن نیز نمی-شوند تا وقتی آن را به عنوان واقعیت موجود میپذیرند
۲۰-جوری ک دوست داره باش
۲۱-وقتی هیچ کس قبولش ندارد او و نظرهایش را باور کنید.وقتی همه بر ضدش هستند به او بگویید کاملا حق با شماست. اجازه دهید ویژگیهای شخصیتی مثبت شما را یک به یک پیدا کند؛همهی آنها را ناگهان فاش نکنی
۲۲-انسانها وقتی احساس عصبانیت، نامیدی و خشم میکنند به موسیقی راک گوش میدهند.
انسانها وقتی به موسیقی رمانتیک گوش میدهند که یا عاشق باشند یا عشقی را از دست داده باشند.
انسانها وقتی به موسیقی تکنو گوش میدهند که هیجان زدن، پر انرژی و خوشحال باشند. وقتی با موسیقی ترجیحی شریک خود و خلق و خوی مربوط به آن آشنا باشید میتوانید بهتر به حس و حالدورنی او پی ببرید؛
۲۳- عبارتهایی که در پایین مثال زدهام میتواند باعث شود شخصی که عاشقش هستید باور کند رابطهاش با شما باید همیشه تداوم داشته باشد.
(هر روز بیشتر و بیشتر میفهمم که عین همدیگر هستیم تو دقیقا مثل منی در عجبم چطور انقدر شباهت به یکدیگر داریم فکر میکنم خیلی بهم میآییم. توجه کردی چقدر با بقیه فرق میکنیم اما خیلی بهم شبیه هستیم
۲۴-باور نمیکنی جو روز قبل به من چه گفت؟ میگفت رابطهی ما جواب نمیدهد چون به اندازهی کافی مناسب من نیستی.
پسری که سال پیش به من پیشنهاد داد دیروز زنگ زد. گفت آخرش دعوا میکنیم و از هم جدا می- شویم. گفت به درد من نمیخوری، میتوانی تصور کنی؟!!
کاری که اکنون انجام دادهاید گره زدن "من" شریک خود به ادامه دادن رابطه است؛ حال آن پسر، دلایل بیشتری برای ماندن در کنارتان دارد و احتمال جدایی بسیار کمتر
میشود
۲۵-روان شناسی معکوس
مثال:وقتی به بچهای میگویید " مطمئنم نمیتوانی تمامغذایت را بخوری"؛ در واقع از روانشناسی معکوس استفاده میکنید. فرزندتان، در این شرایط، سعی میکند خلاف این موضوع را با خوردنهمهی غذای خود ثابت کند؛
۲۶-ذهنتیت عنکبوتی
مثال (دوست: صبح بخیر فاروق، حالت چطور است؟
فاروق: خوبم اما کمی چشمانم درد میکند.
دوست: چطور؛ مگر چه شده؟
فاروق: راستش را بخواهی وقتی 12ساعت در روز تایپ کنی همین میشود دیگر، چشم هایت به همین روز می- افتد. 12ساعت، نمیتوانم باور کنم چنین کاری کردهام!! دوست: 12ساعت!! چرا؟ مگر چه کاری میکردی؟
فاروق: روی کتابی با عنوان : "" کار میکنم؛ نسخهها زیادی از این کتاب
را هر روز میفروشم. به همین دلیل باید همهی تلاشم را بکنم که بهتر شود.
دوست: چقدر جالب!! بیشتر در مورد کتابت تعریف کن
همانطور که مشاهده کردید در مورد کتاب و فروشی که کرده است با دوستم صحبت کردم بدون اینکه متوجه شود
۲۷-ایجاد خاطرات ماندگار
۲۸-تکرار نکردن حرف منفی مثل (دیگ دوسم نداری)