2777
2789

ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﺯﻧﻢ ﺑﺮ ﺩﻝ ، 

ﺩﻝ ﺧﻨﺪﻩ ﺯﻧﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ 

ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﺩ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ 

ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﺯﻧﻢ ﺑﺮ ﻏﻢ ، 

ﻏﻢ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ 

ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﺩ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ 

ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﻋﻘﻞ ،

ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ 

ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﺩ ﻭﯾﺮﺍﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ 

ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺗﻮ ، 

ﺗﻮ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﯽ ﺑﺮ ﻣﻦ 

ﺍﯾﻨﺠﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﯾﻢ ﻫﺮ ﺩﻭ ﭼﻮ ﺩﻭ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ 

ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ ، 

ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ 

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﯿﺨﻨﺪﻡ ، ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تو یه تاپیک نوشته بودی که نمونه دولتی درس خوندیمیشه لطفا بگی برای پایه هفتم آزمون به چه صورته ...

سلام‌خوبی .ببخشید من خیلی وقته نیومدم نینیسایت امشب اتفاقی اومدم پیامتو دیدم برای نمونه دولتی زمانی ک ما امتحان میدادیم فقط از کتابای درسی بود و هوش استعداد تحلیلی جزو امتحان تیزهوشان بود الانم نمیدونم به اون صورت هست یا ن ولی اگر اینطور باشه به نظر من رو کتابای درسیت تمرکز کن و خوب یادشون بگیر در کنارش ی کتاب تست داشته باش اگ از نظر مالی اوکی قلم چی ثبت نام کن و بعد آزمون حتمااا سوالارو تحلیل کن سعی کن برای هر کتاب یک کتاب تست داشته باشی اونو کار کنی اگ دورتو کلی کتاب کنی نمیدونی کدومو بخونی اینطوری به هیچ کدوم نمیرسی
من امسال کنکور دادم خیلی فاصله است با راهنمایی اما از نظر من کتاب آیکیو خوبه جامع اگ باشه
و اینکه زمان ما ی کتاب بود بهش میگفتن ۳۱ استان امتحان نمونه سال های قبل داخلش بود برای ۱ یا ۲ ماه قبل امتحان اگر کار کنی خیلی خوبه
البته اگ امتحانتو نداده باشی😅😅من یکسال بود نینیسایت نمیومدم
انشالله ک موفق باشی❤