2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریا..اگه دختر داشته باشم چی بزارم بنظرتون؟

پسر چی؟

ما حواسمون به دشمنامون بود ولی هرچی خوردیم از خودی بود🍇  رمز خوشبختی لذت بردن از چیزهای کوچک زندگی است🙃 قشنگی بعضیا با باز کردن دهنشون به پایان میرسه😄😄😄😄🥰
عزیزم ناراحت نشیا ولی واسه تمسخر از این اسما استفاده نکنید ممکنه اسم عزیز کسی باشه. 

تو خودت داری این فکر میکنی 😐🗡اسمش فانه دوست

خیانت نکنید و به مادرشوهر وخواهرشوهر خود اهمیت ندهید🗡👀
دوتا ‌ محمد آریوس و فاطمه کاملیا

راس میگی جان من؟

ما حواسمون به دشمنامون بود ولی هرچی خوردیم از خودی بود🍇  رمز خوشبختی لذت بردن از چیزهای کوچک زندگی است🙃 قشنگی بعضیا با باز کردن دهنشون به پایان میرسه😄😄😄😄🥰

پسرم ماردین

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz