2777
2789

سلام عزیزم خسته نباشی، ببین من تا الان تاپیک های شما رو خوندم ب نظرم خیلی زود جوش میاری، نمیتونی خودت رو کنترل کنی، عزیزم با زبونی که میشه ب خوبی ازش استفاده کنی چرا تندی میکنی میتونستی شوهرم ت رو با ی عزیزم یا ی حرف خوب توجیه کنی، بهر حال شوهرت مرد هست غرورش بیشتر از شماس، شما باید صبورتر باشی، الان با توجه به حرفایی که زدی مقصر شمایید هر وقت تونستی ی شاخه گل، بگیر با هم آشتی کنید اصلا پشت حرف رو نیار بگو خسته بودم نفهمیدم اصلا چی گفتم بعد باهاش حرف بزن بگو دوست ندارم مقایسه بشم و حرفای دلت رو بزن وقتی میتونید ب خوبی زندگی کنید چرا ب کام همدیگه تلخ میکنید، با همدیگه زیاد حرف بزنید تا دلخوریا رفع بشه

ب شوهرت بگو البته وقتی آرومی همه حرفات رو بهش بزن اگه میبینی نمیتونی براش بنویس که از کدوم رفتاراش ناراحتی بگو تو مردی باید پشت زنت باشی نه اینکه از ظاهر من ایراد بگیری ، بگو بدترین ضربه ب ی زن مقایسه شدنه همه چی بهش بگو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=272907373] کلی بیهوش شدم تا از بچگی تا  حالا       هفت بار  اولا توکل به خدا در طولش بیهوشی ارتوپدی خطر ناک نیس چون حسن عمل بیمار رو ما چند بار چک میکنیم حتی ممکنه هوشیار کنیم