2777
2789

سلام

من چند روزه خونه نمیام کار دارم امروز بعد از ظهر همسرم زنگ زد گفت امروز رو بیا خونه منم گفتم کار دارم و اینا حتی نمیتونم تماس ها رو جواب بدم اونم عصبی شد داد زد گفت واقعا مثل متاهل ها نیستیم همش بهونه میاری و اینا نمیخوام و اینا بعد منم گفتم من مثل دخترایی که تا حالا دیدی نیستم همیشه هر وقت گفتی بیام جلو چشت کارم مهمتره برداشتم دخترای فامیلشونو فحش دادم 😐حتی قبل ازدواج با من با یه دختری هم دوست بود به اونم توهین کردم گفتم  اونا هرزن و اینا بعد اخرش اون عصبی شد گفت این دخترا به ۱۰۰ تا مثل تو می ارزن  من خیلی ناراحت شدم از این حرفش حتی به طلاق فکر میکنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین تو دیگه خیلی رو داری 

شوهرتهههه بابا 

درسته زن ارزش داره 

ولی شاید اون مرد نیاز داشته باشه چه جنسی چه غذا و ... 

تو که کارت مهم تر بود برای چی ازدواج کردی 

خوبه تو نیستی زن بیاره خونه 

ببین تو دیگه خیلی رو داری  شوهرتهههه بابا  درسته زن ارزش داره  ولی شاید اون مرد نی ...

خب نمیتونم ول کنم همش طلبکاره م نتا خد امکان کم نمیذارم واسش اون اشتباه میکنه میگه به ۱۰۰ تا مثل تو می ارزه 

چرا گفت اون به ۱۰۰ تا مثل تو می ارزه

خوب اینجور که تو اعصابشو خورد کردی، والا کم گفته. ولی قطعا حرف دلش نبوده.

اگر اینقدر کارت مهمه، چرا ازدواج کردی. خوب اونم به عنوان همسرت توقعاتی داره دیگه.

چرا گفت اون به ۱۰۰ تا مثل تو می ارزه

اولش که اون چیزی نگفته شماشروع کردی،بالاخره شوهرته ،زندگی مشترکتون همیشه بایدتو اولویت باشه نه کار.وقتی سر یه همچین چیزی شما بحثوانقدر جدی میکنین و دخترای فامیل وکسانی که اصلا هیچ نقشی تواین بحث ندارن بی احترامی کردین،اونم ازسر عصبانیت این حرف روزده

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
خوب اینجور که تو اعصابشو خورد کردی، والا کم گفته. ولی قطعا حرف دلش نبوده. اگر اینقدر کارت مهمه، چرا ...

دست به زن داره   بهم گفت برو طلاق بگیر الانم اینو گفت تقصیر منه یا اون الانم زنگ زدم بهش معلوم نبود کجا بود گفت  فردا میام حتی اسمم نگفت 

خب نمیتونم ول کنم همش طلبکاره م نتا خد امکان کم نمیذارم واسش اون اشتباه میکنه میگه به ۱۰۰ تا مثل تو ...

حالا اون عصبانی بود یه چیزی گفت 

ولی خواهر من برو خونت اشتباه نکن 

ببین نمی‌خوام بگم خیانت کار خوبیه ولی خیلی از زندگی ها این طور پاشیده کلا 

زن عموی من همین بود 

همش خونه مادر خواهر هر یک هفته هم خونه نبود 

خونه هم بود فامیلاش خونشون بودن عموم اصلا نمیتوست استراحت کنه نمیدونست شام چیه ناهار چیه 

آخر سر رفت دوست دختر بازی 

بعد طلاق گرفتن بعد یک هفته با دوست دخترش عقد کردن

اولش که اون چیزی نگفته شماشروع کردی،بالاخره شوهرته ،زندگی مشترکتون همیشه بایدتو اولویت باشه نه کار.و ...

این با رلش رابطه داشته هر چی میشه هی میگه اون بیشتر بهم اهمیت میداد منم بدم میاد هی میگه منم گفت نگاه کنی هم چهرم هم تحصیلاتم هم فرهنگی هم خانواده از اون هرزه با لا تره   اونم گفت به ۱۰۰ تا مثل تو می ارزه حالا تقصیر منه؟؟؟؟؟

دست به زن داره   بهم گفت برو طلاق بگیر الانم اینو گفت تقصیر منه یا اون الانم زنگ زدم بهش م ...

به عنوان زن باید یه چیزایی رو تورابطه تون مدیریت کنین.وقتی هم شما زندگیو رهاکردین هم همسرتون دیگه چیزی ازش درنمیاد

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️
حالا اون عصبانی بود یه چیزی گفت  ولی خواهر من برو خونت اشتباه نکن  ببین نمی‌خوام بگم خیا ...

الان زنگ زدم اصلا انگار نه انگار گفت خانوم فلانی فردا میاییم انگار غریبم بعد قطع کرد

دست به زن داره   بهم گفت برو طلاق بگیر الانم اینو گفت تقصیر منه یا اون الانم زنگ زدم بهش م ...

داره حرست رو درمیاره

میتونم بهترین قهوه رو براتون بگیرم حتی تک نیت امتحان کن مشتری خودم میشی😊البته تو موفق میشی من مطمعنم تو بهترینی برام صلوات بفرست تا سلامتیمو به دست بیارم💞☕