2777
2789

علیرضا طلیسچی 

این شهر یه زیبا داره 

♥️ این بخشی از آهنگه 

اسم اهنگ یادم نیست 

الانم دارم می گوشمش

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

آهنگ سرنوشت از گروه پایدار خیلییییی قشنگه 

دو صبح وانتونز 

خونه اخر مدگل و جیدال 

اینا قفلیمن چند روزه

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ سرنوشت از گروه پایدار خیلییییی قشنگه  دو صبح وانتونز  خونه اخر مدگل و جیدال  ...

وایییی سرنوشت خیلی خوبه اونو خیلی دوست دارم 

شدی واسم  از شایان اشراقی هم خیلی قفلیه 

وایییی سرنوشت خیلی خوبه اونو خیلی دوست دارم  شدی واسم  از شایان اشراقی هم خیلی قفلیه  ...

خیلییی قشنگه 

شدی واسم رو انقدر گوش کردم که حد ندارع 

این راهش نیست شایان اشراقی هم خیلی قشنگه

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
خیلییی قشنگه  شدی واسم رو انقدر گوش کردم که حد ندارع  این راهش نیست شایان اشراقی هم خیلی ...

دیگه هیچی مثل اینجا نیست دوباره از شایان اشراقی هم خیلی قشنگه

این شایان اشراقی چقدر خوبه خوب شد پیداش کردم

آهنگ تو هنوز همونیا از دنیرو و دنیز هم خیلیییی خوبه😂😍

دیگه هیچی مثل اینجا نیست دوباره از شایان اشراقی هم خیلی قشنگه  این شایان اشراقی چقدر خوبه خوب ...

منم امسال شایان اشراقی رو کشف کردم😂 

باش حتما گوش میدم

پس خواهری شایع رو هم بگوش

همههههه آهنگای شایع رو دارم 

روانیشم کلا  

منتظر آلبوم جدیدشم

علیرضا طلیسچی  این شهر یه زیبا داره   ♥️ این بخشی از آهنگه  اسم اهنگ یادم نیس ...

اسم آهنگش .دل به دل راه داره.هستش.قشنگه .منم دوسش دارم. 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )