2777
2789
عنوان

میشه رابطه با یه پسر رو بدون گفتم گفتن حرفی تموم کرد بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیام بده بگو ما به درد هم نمیخوریم و بهتره رابطه رو تمومش کنیم. براش آرزوی موفقیت کن و تمام

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
یه پیام بده عکساتو پاره کردم نامه هاتو پاره کردم فکر یه چاره کردم🚶🏼‍♀️

لعنتی 😂😂

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
چقدر خوب  پایدار باشید  ولی من دلم نمیخاد مذهبی باشع .مال تو مذهبیه؟

نماز میخونه ولی انچنان مذهبی نی..خیلی اخترام نگه میداره و بشدت با شخصیته و همین اقا بودنش منو جذب کرد وگرن من دم ب تله نمیدادم  

نماز میخونه ولی انچنان مذهبی نی..خیلی اخترام نگه میداره و بشدت با شخصیته و همین اقا بودنش منو جذب کر ...

افرین 

منم ادم دم به تله دادن نیستم تا مورد خوبش پیش بیاد ولی نیست همشون بدبخت و هولن این هولارو میبینم یعنی حالت تهوع بهم دس میده

از کجا اشنا شدین

افرین  منم ادم دم به تله دادن نیستم تا مورد خوبش پیش بیاد ولی نیست همشون بدبخت و هولن این هولا ...

چرا پسرا میگن دختر خوب نیست.از اینطرف دخترا میگن پسر خوب نیست .جواب مسئله را سریع بگید ذهنم پوکید

صحبت فقط

اگه فقط صحبت بوده هیچ علطی نمیتونه بکنه پس..فقط حرفای اخرت رو بهش بزن دلایل کات کردنت رو که به بالا گفتی رو بهش بگو و هر چی هم که اصرار کرد تمامش کن..بگو از نظر من این رابطه تمام شده ست