2777
2789
عنوان

یه اهل دل بیاد اینجا لطفا

116 بازدید | 13 پست

... خواهشاً جدی جواب بدید ...

یکی از دوستام پولدار و تحصیلکرده است و موقعیت اجتماعی خوبی داره تو زندگیش به هرچی خواسته رسیده ولی همیشه میگه تمام دنیا رو گشتم اما به آرامش نرسیدم اغلب حال دلش بده و احساس خوشبختی نمیکنه و متاسفانه رو آورده به مشروب و داروی آرامبخش

لطفاً نگید زده زیر دلش 

تجربه بهم ثابت کرده چون معنویت تو زندگیش نیست آرامش نداره،  امروز باهام درددل کرد و من فقط گوش دادم، می‌خوام باهاش حرف بزنم، راهکار و جمله های قشنگ یادم بدین بهش بگم 

راست میگه 

حالش را میفهمم 

تماپ سالها درس و دانشگاه و‌کار و‌کار و‌کار 

به همه چی رسیدیم جز دل خوش و‌آرامش .....

البته من مشروب نمیخورم😅😅

فقط میزنه به سرم برم بیابون چادر بزنم 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو با خدا بیشتر صحبت کنه 

من خودم گاهی میرم اتاق کارم درم قفل میکنم و از لحظه تولدم را تصور میکنم ......آخرش نتیجه میگیرم که راهی که رفتم در زمان خودش بهترین انتخاب بوده 

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
شاید چیزی هست که من نمیدونم    

همین دیگه نمیگم معنویت مهم نیس ولی خب خیلیا بدون معنویت انچنانی هم اینجوری نمیشن قطعا این شخص یه مش‌کل شخصی خونوادگی یه شکست حالا چه عشقی چه غیر عشقی یچیزی تو کودکی ممکنه خاطرشو ازرده باشه که حتی با وجود یه موقعیت خوب اجتماعی هم نمیتونه باهاش کنار بیاد بنظرم اگه آدم منطقی هس بشین باهاش حرف بزن ببین قبول میکنه بره پیش یه روانشناس خوب