دوستان شوهرم ناتوانی جنسی داره با این حال بفکر دوست دختر سابقشه.یه شماره مشکوک بود تو گوشیش رفتم دیدم بله تو به پلتفرم عکس و اسمش دخترس.بدم میاد از این کارش.چند سال پیشم بخاطر اینکه تو گوگل اسمشو سرچ کرده بود باهاش دعوا کردم.ولی الان چیزی نگفتم فقط از گوشیش کلا پاکش کردم ولی متنفرم از این کارش.با اینکه مشکل جنسی ام داره بدبخت
تمام هنر زندگی اینست،که در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از لحاظ قانونی، از مردی که ناتوانی ج.... داشته باشه به راحتی میشه طلاق گرفت.
یعنی اگه ثابت بشه که ایشون مشکل داره از لحاظ انجام مسائل زناشویی، قانون بهت حق میده و میتونی جدا بشی ازش
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم