2777
2789
عنوان

فولیکول غالب

126 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

ازتون یه راهنمایی میخوام در این باره

امروز روز ۱۲ سیکلم بود، رفتم‌سونو ، یه فولیکول۱۱ داشتم

نباید این روز سیکلم فولیکولم بزرگتر  باشه؟ 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره هات چند روزه ست؟ روز تخمک‌گذاری ت؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

چرا باید بزرگتر باشه منم همیشه سایز فولیکولام همین حدود بوده الان چندماهه دارو برای تقویت تخمک استف ...

شما تو اقدامی؟  برای بچه اول؟

بله اقدامم برای بچه اول ولی چندتا سقط داشتم

انشالله  که به زودی دامنت سبز بشه عزییزم

من برای بارداری دوم میخوام اقدام کنم و‌ امروز خیلی متعجب شدم  

که فولیکولم انقد کوچیکه

انشالله  که به زودی دامنت سبز بشه عزییزم من برای بارداری دوم میخوام اقدام کنم و‌ امروز خیلی مت ...

ممنونم گلم💚

ان شاءالله برات خیره و دامنت دوباره سبز میشه

قرصهای مولتی ویتامین و فولیک اسید و به برنامت اضافه کن

۳ماه قبل از اقدام باید بخوری تا روی فولیکولهات برای ۳ ماه دیگه اثر بذاره چون دوره تکامل هر فولیکول و تخمک ۹۰ روزه

قبل از اقدامت چکاپ رفتی؟

۲۸ روزه است دوره هام، ولی  دقیقا رو تخمک گذاریمو نمیدونم برای همین دارم میرم سونو

یا روز تخمک نیست یا سایزش همین جور کوچیک. تحت نظر دکتر باشی قرص های تحریک تخمدان میدن ک سایز و تعدادشون زیاد بشه و بزرگ

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻