2777
2789
عنوان

خوش ب حال بی پدرا

402 بازدید | 24 پست

ازش متنفرم کاش اصن نبود اونطوری خیلی خوشبخت تر میشدم از ۵ سالکی ک از مادرم جداشد و حضانت من و برادرم رو گرفت همش بهمون زور میگه انقد از مادرم بد میگه ک ازش متنفر شیم یا تهدید میکنه ک حق ندارید ببینیدش خسته شدم دلم واسه مامانم تنگ شده ۱۱ ساله درست حسابی ندیدمش فقط دو بار اومده دم ندرسم ک اونم از ترس بابام و مادر شیطانش گفتم نمیخوام ببینمت واقعا اگه مامانم بود شاید انقد زندگیم بد نمیشد فقط ب فکر خودشونن اینا از بچگی حسرت کشیدم هر مادر و دختری رو میدیدم دلم نیگرفت هر کودوم از دوستام از مامانشون تعریف نیکرد دلم میگرفت دخترا واقعا نیاز ب مادر دارن از همینجا بهت میگم خیلی دوست دارم و دلم برات تنگ شده

ب قول اون دیالوگ پوست شیر اگه تو پدری خوش ب حال بی پدرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ سالمه

به بابات بگو که این حسو داری. دوست داری مادرت رو ببینی عزیزم

دو سال دیگه به سن قانونی می‌رسی اونوقت دیگه اختیار داری. الانم پافشاری کن. بهش بگو می‌خوام با مادرم صحبت کنم. این حقو هر دوتاتونه 

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️