2777
2789
عنوان

کی قرص اعصاب ترک کرده؟

634 بازدید | 18 پست

علائمی داشتید بعد از ترک؟ یا هیچ علائمی نداشتید؟

چون من دارم ترک میکنم و ی سری علائم دارم میگم نکنه باید باز شروع کنم ... به دکترم دسترسی ندارم🥲🥲🥲 هزار بار بهش زنگ زدم جواب نمیده .. پیام دادم ایمیل دادم ...

شما علائم داشتید؟ باید تحمل کنم یا باز بخورم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر عقل نداری که نباید سر خود یهویی قطعش کنی؟😠

ببخشید اینجوری گفتم چون تجربه اش کردم ناراحت شدم که داری به خودت اسیب میزنی.دکتر باید داروتو ذره ذره کمش کنه تا جایی که قطع شه.داروتو بخوز تا وقتی که بری دکتر

انقدر عقل نداری که نباید سر خود یهویی قطعش کنی؟😠 ببخشید اینجوری گفتم چون تجربه اش کردم ناراحت شدم ...

یهویی قطعش نکردم ... میگم به دکترم دسترسی ندارم مهاجرت کردم .. 

پیش دکترای دیگه رفتم گفتن کم کم قطعش کن منم اول نصف کردم بعد یک چهارم بعد یک چهارم یک روز درمیون

من بعد از دوره دوساله که دکتر برام قطع کرد هیچ علائمی نداشتم و راحت قطع کردم. ولی بدن هرکسی فرق داره قرصم تا قرص فرق داره.

بهتره فعلا به دستور دکتر عمل کنین بعد تو اولین فرصت بهش توضیح بدین.

اگه همزمان با قطع قرص مرتب ورزش کنین حتی شده روزی نیم ساعت پیاده روی خیلی کمک میکنه.

میتونی روشو بخونی ببینی دوز چند زده ؟ و اینکه دکتر بهت داده یا خودت واسه خودت تجویز کردی؟ این ۲ تا س ...

۱۰

دکتر بهم داده یک سال خوردم خودش میگفت ده ماه باید بخوری منم از وقتی ده ماه شده دارم تلاش میکنم قطعش کنم ... الان ذره ذره کمش کردم ولی علائم دارم و میترسم 🥺

یهویی قطعش نکردم ... میگم به دکترم دسترسی ندارم مهاجرت کردم ..  پیش دکترای دیگه رفتم گفتن کم ک ...

عزیزم میتونین با مطبش تماس بگیرین یا به یه دکتر دیگه مراجعه کنین حتی شده تلفنی یا آنلاین

شاید اصن زمان مناسبی برای قطع داروتون نبوده شایدم علائمتون تلقینی باشه.

یهویی قطعش نکردم ... میگم به دکترم دسترسی ندارم مهاجرت کردم ..  پیش دکترای دیگه رفتم گفتن کم ک ...

کاش منم تو چمدونت میذاشتی میبردی😕

پیج اینستا یا شماره نداره؟به مطبش مرتب زنگ بزن تا منشیش جواب بده به دکتر اطلاع بده

۱۰ دکتر بهم داده یک سال خوردم خودش میگفت ده ماه باید بخوری منم از وقتی ده ماه شده دارم تلاش میکنم ق ...

خب ... حتما تشخیص دکتر ۱۰ ماه بوده و بعدش ( باید میرفتی پیش همون دکتر یا دکتر دیگه ) استرس نداره ... امشب بصورت کامل میخوری تا فردا و به مدت ۳ روز فقط یه ربع کم میکنی ... ( تا ۳ روز ب اون حالت میخوری قرص رو ) بعد از ۳ روز که تمام شد روز چهارم بصورت نیم و تا ( ۴ روز) بعد از ۴ روز و روز پنجم ( فقط یه ربع میخوری ) ب مدت ۳ شب ... و تمام ( تو پرانتز بگم این قرص خوبیه، خیلی خوب ) 

باز هم تونستی دکتر برو ( حالا دکتر خودت نشد کسی دیگه) موفق باشی