2777
2789
عنوان

چه کتاب مسخره ای حیف پولش😏

180 بازدید | 25 پست

کلی تو سایتا اسمش میخورد ب چشمم ..رفتم خریدمش

من پیش از تو..پس از تو رو‌ هم گرفتم باهم شد ۲۰۰ ولی خیلی کسل کننده ست..اصن جلو ‌نمیره . ۲۳ فصله الان ۱۵ تاشو‌ خوندم هیچ جدیدی نداره هیچ‌اتفاقی نمیفته فقط اتفاقات عادی و‌روزمره رو با جزییات تماااااام توضیح میده طوری ک آدم خوابش میگیره.

کی خوندتش؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خارجیا ی شاهکاره چون نمونه این رمانا اونجا کم هست ولی برای ما مسخرس چون دقیقاااا شبیه رمان سایت نودوهشتیاس ازبس از اون رمانا خوندیم اینا دیگه بیمزن برامون

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

واسه خارجیا ی شاهکاره چون نمونه این رمانا اونجا کم هست ولی برای ما مسخرس چون دقیقاااا شبیه رمان سایت ...

😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اون یه رمان شاهکاره  ولی اگر براتون کسل کننده به نظر میاد اول فیلمش ببین تا حس بگیری

همین‌منو کشته همه میگن شاهکاره ولی آخه کجاش؟؟؟ درسته جزییات رو طوری معرفی میکنه انگار داری فیلم میبینی ولی خب هیچ چیز جذابی نداره . شما چ حسی بهش داری؟