2777
2789
بعد از زایمانم دکتر گفت لوله رحمت زخم داره بعد از کرلسکپی ( اگر اشتباه نکنم یه نوع نمونه برداری بود ) و تست پاپسمیر و یه دوره دارو به نتیجه رسید که باید فریز کنم
من تجربه ای ندارم همش نگرانم که یه طوری باشه نتونم بعدش به دخترم زیاد رسیدگی کنم !
درد داره؟ بعدش چی درد داره؟
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فریز کردم دردش شبیه تست پاپ اسمیره اما ممکنه بعدش فشارت بیفته مال من افتاد حتما همرا ببر با خودت قبلش هم غذا بخور من غذا نخورده بودم تا حدود یه ساعتی بعدش کمی اذیتی تا چند روزم کمی درد داری اما اوج اذیتش یه شبه بگو یکی بیاد پیشت بخاطر کوچولوت . اگه خونت دوره تا دکتر با خودت نوار ببر ببین بعدش تا چند روز آب ریزش و خونابه داری باید نوار بذاری در کل خیلییییی اذیت نمی شی نترس
آبتین همه امید من به زندگی ، قوی باش پسرم مثل کوه
عزیزم من فریز کردم دردش شبیه تست پاپ اسمیره اما ممکنه بعدش فشارت بیفته مال من افتاد حتما همرا ببر با خودت قبلش هم غذا بخور من غذا نخورده بودم تا حدود یه ساعتی بعدش کمی اذیتی تا چند روزم کمی درد داری اما اوج اذیتش یه شبه بگو یکی بیاد پیشت بخاطر کوچولوت . اگه خونت دوره تا دکتر با خودت نوار ببر ببین بعدش تا چند روز آب ریزش و خونابه داری باید نوار بذاری در کل خیلییییی اذیت نمی شی نترس
آبتین همه امید من به زندگی ، قوی باش پسرم مثل کوه
البته اون نمونه برداریه که تا یه هفته لکه بینی داشتم خودش برای خودش سوغاتی بود جالبته دخترمم دو روز بعدش باید ببرم برای واکسن !( یه واکسن برای سرماخوردگی سخته آنفلانزا نه ها مثل زاتریه تقریبا) اونم نمیدونم علائمش چطوریه
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد