2777
2789

😭😭😭من روز شنبه دکتر دندونمو عصب کشی کرد و بعدش پانسمان کرد و برای 18 روز بعد وقت داد که برم پر کنم

اولا اصلا درد نداشت حتی بعد تموم شدن بیحسی

ولی دیروز شب ساعت12 و امروز صبح ساعت 8 یادم رف مترونیدازول و آموکسی سیلینم رو بخورم و ساعت 3 خوردم(امروز)

حالا یکم دندونم درد گرفته وقتی فشار میدم درد میکنه درصورتی که یکشنه و اینا درد نکرد

چکار کنم؟

تا تا 15 روز چجوری صبر کنم؟😭😭😭😭

خیلی میترسم آبسه شده باشه

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟
عزیزم خب ادامه بده این دو تا شربت رو تا آبسه و‌ عفونت از بین بره، دردت کم میشه، پسر من هم سه روزه ا ...

ادانه بدم آبسه هم از بین میره؟

میترسم عفونت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دردش فعلا شیاف دیکنوفناک بزار 

اما سر ساعت فرصت و بخور ساعت گوشی رو زنگ بزار تا یادت نره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
برای دردش فعلا شیاف دیکنوفناک بزار  اما سر ساعت فرصت و بخور ساعت گوشی رو زنگ بزار تا یادت نره

باشه حتما میخورم 

ولی این دو نوبت رو که نخوردم نکنه مشکل جدی ایجاد کنه مثل عفونت دوباره؟

باشه حتما میخورم  ولی این دو نوبت رو که نخوردم نکنه مشکل جدی ایجاد کنه مثل عفونت دوباره؟

من یه بار اینجوری شد یه سفکسیم ۵۰۰خوردم بعدش همون ۲۵۰ رو خوردم تازه سزارین کرده بودم کاملا احساس کردم که تب دارم و دارم میرم به سمت عفونت باز خداروشکر به خیر گذشت

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من یه بار اینجوری شد یه سفکسیم ۵۰۰خوردم بعدش همون ۲۵۰ رو خوردم تازه سزارین کرده بودم کاملا احساس کرد ...

منم میخوام بعد دو ساعت اینا یکی دیگه بخورم و 12 هم یکی بخورم

وای خدا کمک کنه عفونت نشه دارم گریه میکنم آخه بخاطر مدرسه همین 2 تا نوبت یادم رفت

منم میخوام بعد دو ساعت اینا یکی دیگه بخورم و 12 هم یکی بخورم وای خدا کمک کنه عفونت نشه دارم گریه ...

عزیزم پسرم آبسه داشت، مثل گردو باد کرد لثه و لپش، همین دارو ها رو داره میخوره، دو بار یادت رفت، باز ادامه بده 

شدی قلب و تن و روحم💖