2777
2789

تنها جایی که من برنده شدم تو اینستا بود اونم مطمئنم از شانس کسی بود که تگش کرده بودم چون اون آدم هم خودش هم خانواده اش فوق العاده شانسشون بالاست تو همه چیز  یعنی از خوش شانس بودنشون هرچی بگم کم گفتم . البته جایزه ای که  بخاطرش تگ کرده بودم یه چیزی در حد ده دوازده تومن بود  که یکی به من تعلق گرفت یکی به اونی که تگ کرده بودم....  خدایی چرا هیچوقت من تو این چیزا شانس ندارم ؟ من  سوم و چهارم ابتدایی بودم به کسایی که  تو مدرسه زیاد شرکت کرده بودن تو نماز جماعت مدرسه هدیه میدادن  بعد من یکی از کسایی بودم که هیچوقت نماز جماعتم ترک نشد شاید از همه بیشتر خونده بودم باورتون میشه به همه هدیه دادن حتی اونا شاید  چندباری بیشتر نیومده بودن  ولی منو جا انداختن😐 بچه بودم دلم میخواست هدیه بگیرم اما دوستام که می گفتن برای چی به تو چیزی ندادن تو که همیشه میرفتی نماز با یه حالت عرفانی طور می گفتم من که برا هدیه نمی رفتم سر نماز برا خدا رفتم ولی واقعا دلم سوخت اون موقع .... منم دلم میخواد منم مثلا توی مسابقه شرکت کردم یا چه میدونم تو بانکی‌جایی یه هدیه ببرم یه مبلغ پولی چیزی ولی تف تو این شانس من واقعاااااا☹️😒

چون افکارت اینطوریه 🤔

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز موفقیتشون چیه واقعا؟🥺

من پدرم تو دهه ۶۰ یه موتور سیکلت برنده شد خواهرشوهرم سال ۶۴  هفده هزار تومن پول برنده شده که خیلی پول بوده اونموقع  و اینکه تازگی ۲۰۰تومن پدرم تو قرعه کشی بانک رفاه ۲۰۰هزار تومن برنده شده البته مبلغی نیست ولی تو ببین ازبین چند میلیون بازنشسته   خواهرشوهرم چن سال پیش یه ربع سکه هم برنده شده 

من پدرم تو دهه ۶۰ یه موتور سیکلت برنده شد خواهرشوهرم سال ۶۴  هفده هزار تومن پول برنده شده که خی ...

تا باشه از این برنده شدنا براشون و ای کاش از این اتفاقای خوب واسه ماهم بیوفته