2777
2789
عنوان

شوهری که به گوشی اعتیاد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 27 پست
کارش با گوشیه؟؟؟ یعنی با گوشی ساده کارش راه میفته؟

نه بابا کارش با گوشی نیست آره راه نیفته ولی اصلا حاضر نمیشه

روی دستش پسرش رفت ولی قولش نه،لطفا لایک نکنید ممنونم                 
خب مسکن ک ت ام برو بشین بغلش بعد یا مجبور میشه بزاره کنار با اینکه با هم خوش میگذرونید 

من حوصله ندارم اینجوری یا داره بازی می‌کنه یا اینکه داره ویدیوی ماشین و آشپزی میبینه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راحت بحث جداشدنو میارین وسط شوهرت به گفته خودت ویژگی خوب داره بچه هم که دارین سعی کن مشکلتو حل ...

خوب حل نمیشه منم از خدامه حل بشه

بخدا هزااااار باش حرف زدم حتی بهش گفتم بخاطر این رفتارت بچه ی دوم نمیارم ولی کو گوش شنوا گوشی فقط گو ...

از کسی حرف شنوی اگه داره با اون شخص موضوع و مطرح کن،اتمام حجت کن باهاش بگو نمیشه که،خودتم سرتو بکن تو گوشی به خدا یه ثانیه ای صداش در میاد 

از کسی حرف شنوی اگه داره با اون شخص موضوع و مطرح کن،اتمام حجت کن باهاش بگو نمیشه که،خودتم سرتو بکن ت ...

فقط از مادرش اونم که بهش میگه....ببین اگر قرار باشه یه کاری رو انجام بده انجام میده ها ولی خون به جگرت می‌کنه تا از جاش پاشه 

فقط از مادرش اونم که بهش میگه....ببین اگر قرار باشه یه کاری رو انجام بده انجام میده ها ولی خون به جگ ...

یه بار محکم جلوش بایست حالا به هر شکلی که میتونی،بگو نمیتونم با این وضع ،دیوونم کردی،یا گوشیشو بگیر خرابش کن وقتی دستشویی جاییه اصلا قایمش کن نده بهش بزار از سرش بیفته

کجاش بچه بازیه؟

بخاطر ی گوشی اخه؟ ههه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

هروقت کتکت زد. هروقت خسیس بازی درورد. هروقت خیانت کرد.  هروقت عیاش شد. هروقت چشش دنبال ناموس مردم شد. هروقت بدخلقی کرد اونموقه بفکر جدایی باش 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
وای منم دیوونه شدم شوهر منم دقیقا اینجوریه هرکاری هم کردم درست نشد فقط حرص میخورم

آخ تو میفهمی چی میگم

بخاطر ی گوشی اخه؟ ههه

وقتی ۲۴ساااعت پای بازی و گوشیه که صداتو هم نشنوه از نظر شخص من معادل همون رفتاراس صدای بچه ی پنج ساله هم در اومده