2777
2789
سلام هستی خانم من در حال اقدام بچه اولم 30 سالمه دقیقا همین مشکلی که گفتی دارم تا 3 4 ماه پیش پری دقیق 28 روزه بود اما دوبار عقب افتاد امپول زدم اخرین بار 31اردیبهشت بودم چیکارکردی حامله شدی؟ دکتر نرفتین ببینین چراعقب مینداختین؟
افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیش 2تادکتررفتم اولی بدون اینکه ازمایشی بدم گفت تنبلی داری متفورمین داد باردوم که عقب انداختم مدروکسی پروژسترون داد که از روز 14 بخورم تاپری منظم بشه حدود 1هفته خوردم ولی پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت قرصاتو قطع کن و ازمایش هورمون برام نوشت فردای قطع قرص پری شدم جواب ازمایش رودید گفت هورمون مردانت پروژسترون بالاست ولی اقدام کن اگه باردارنشدی قرص تحریک بخورم اگه بازم نشدم یه سری قرص که تا6ماه بخورم وباردارنشم
افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد
ببین گلم من همیشه بدون قرص پری هام منظم بود مدروکسی رو چون یه بار سقط داشتم خودم سر خود خوردم که برام نساخت و پری دو هفته عقب افتا من یه سال اقدام بودم ماهی که رفتم برا عکس رنگی یعنی فروردین همون ماه باردار شدم انشاالله که قسمت شما هم بشه
بچه ها من بعد از تموم شدن مدروکسی روز بعدش دچار لک و بعدا خونریزی خفیفی شدم.حالا سوالم‌اینه روز اول سیکلم‌رو از روزی که لک دیدم حساب کنم ? جواب بدین ممنون میشم
وقتی قرار باشد من بی قرار تو باشم و تو تنها قرار زندگیم؛از هرچی قرار غیر تو باشد,خواهم گذشت.