2777
2789
عنوان

گرسنگی توی بارداری خطر داره؟

897 بازدید | 36 پست

سلام مامانا، ماه هفتم، وزنم خیلی رفته بالا، دکتر گفت خطرناکه، از دکتر تغذیه برنامه گرفتم ولی واقعا برام کافی نیست، خیلی گرسنه میشم... 

نمیدونین این گرسنگیه ضرر نداره برای نی نی؟؟ 

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخور بعدا لاغر میکنی بچه این ماه های اخر وزن میگیره  چیزای مقوی بخور

دکتر خیلی ترسوندم، گفت یکوقت فشارت میره بالا بچه از بین میره😥😥

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  

شايد از پركاري تيروييد باشه

منم اونطور بودم تو بارداري ولي فكرشو نميكردم ازمايش تيروييد بدم . بعد فارغ شدن ديدم گرسنگي و سير نشدنم هي ادامه داره رفتم ازمايش پركاري تيروييد داشتم 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
نه هیچ ضرری نداره،منم بخاطر دیابت بارداری رژیم گرفتم،از ماه سوم تا نهم،همش دلم قار و قور میکرد،دلم ی ...

یعنی گرسنه بودی همش؟ 

دکتر خیلی ترسوندم، گفت یکوقت فشارت میره بالا بچه از بین میره😥😥

چند کیلو مگہ اضافہ کردی ؟ 

قبل بارداری خودت ھم اضافہ وزن داشتی ؟

من تو بارداری  20تا اضاف کردم  

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...