سلام مامانا، ماه هفتم، وزنم خیلی رفته بالا، دکتر گفت خطرناکه، از دکتر تغذیه برنامه گرفتم ولی واقعا برام کافی نیست، خیلی گرسنه میشم...
نمیدونین این گرسنگیه ضرر نداره برای نی نی؟؟
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه هیچ ضرری نداره،منم بخاطر دیابت بارداری رژیم گرفتم،از ماه سوم تا نهم،همش دلم قار و قور میکرد،دلم یه سری چیزا میخواست بخاطر بچم نخوردم،هیچ اتفاقی هم نیفتاد،بچم۳.۸۰۰ کیلو بود
بخور بعدا لاغر میکنی بچه این ماه های اخر وزن میگیره چیزای مقوی بخور
دکتر خیلی ترسوندم، گفت یکوقت فشارت میره بالا بچه از بین میره😥😥
اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺 الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
نه هیچ ضرری نداره،منم بخاطر دیابت بارداری رژیم گرفتم،از ماه سوم تا نهم،همش دلم قار و قور میکرد،دلم ی ...
یعنی گرسنه بودی همش؟