2777
2789
عنوان

کلاه گیس طبیعی فروشی کی داره ؟

12451 بازدید | 32 پست

سلام دوستان کسی بوده که به علت شیمی درمانی موهاش ریخته واز کلاه گیس طبیعی استفاده کرده باشه و الان دیگه نیازی بهش نداشته باشه و بخواد بفروشه من بخاطر شیمی درمانی موهام ریخته میخام گیس بزارم اما مصنوعی ها خیلی تابلون گیس طبیعی با قیمت مناسب اگه کسی واسه فروش داره بگه ممنون میشم

انشاالله زودتر سلامتیتون رو بدست بیارید تو دیوار بگرد یا نو بخر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خيلی ببخشید دوست گلم 

انشاالله تنتون سلامت باشه میتونم بپرسم تو کدوم قسمت بدنتون هست

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک خوب میشی و موهای قشنگ خودت رشد میکنه گلم من تو اینستا یه پیج دیدم کلاه گیس طبیعی داشت انقدری طبیعی بودن ک حتی خط رویش مو هم داشت فکر کنم ۱ز ۸۰۰ داشتن ب بالا موی طبیعی بود فکر کنم میشد رنگ کرد اتو مو بابلیس کشید پیجش یادم رفت چیه ولی فکر کنم سرج کنی برات بیاره گلم

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳
سینه عزیزم که متاستاز زده به کبد و استخوان

چند سالته؟

خیلی معذرت میخواما من کیست سینه دارم بخاطر همین میترسم یه روز مبتلا بشم چون روحیم صفره

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم از ته قلبم دعا میکنم خیلی زود خوب بشی  عذر میخوام خیلی ببخشید یعنی الان کامل موهات ریخته ...

اره عزیزم موهام کامل ریخته خیلی کم کم و بیش مونده که اونا هم دارن میریزن البته خودم موهامو تراشیدم

چند سالته؟ خیلی معذرت میخواما من کیست سینه دارم بخاطر همین میترسم یه روز مبتلا بشم چون روحیم صفره

۳۵ عزیزم نترس انشالله که چیزی نیست کیست درمان داره و خطرناک نیست