2777
2789
عنوان

چقدر سخته خونه مادرشوهر زندگی کردن

4237 بازدید | 115 پست

بچه ها من عقدم، شهر محل زندگی من و همسرم متفاوته، قراربود دوسه ماه دیگ اینجا واسم خونه بگیرن، من تو شهر خودمون هم شاغل بودم هم دانشگاه میرفتم، بعد شوهرم چون از هم دور بودیم سختش بود، خودش و باباش اصرار کردن بیا خونه ما بمون، منم کار و درسمو انتقال دادم، بعد مادرش ی رفتارای عجیب داره دائم شوهرمو بوس میکنه بغل میکنه( بچه ها بخدا منظورم این نیس نباشه، هرچیزی بیش از اندازه بده، به هرحال منم رنم تو این شهر غریبم، تنهام، من حتی خوشحال میشم شهرم دستشونو ببوسه اما لارمه مادرش روزی چند بار بوس و بغل کنه) بعد من به شوهرم اعتراض کردم بعد این خانم متوجه شده مثک صبح خواب بودم اومد بالاسرم دعوا بخدا تپش گرفتم حالم بد شد از صبح هیچی نخوردم همسرمم نیس ن میتونم برگردم ن میتونم بمونم

در اخر بگم مادرش رفتارای بد دیگم داره مث حسادت دائم ایراذ گرفتن ازم ولی بااونا کنار اومدم این برام سنگین شد

خواهرانه کمکم کنید فقط زدم بیرون تو خیابون ک سکته نکنم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

اشتباهت اینه که تو عقد رفتی موندی اونجا. اصلا نباید میرفتی تا عروسی نکردین

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم خوب درکت میکنم منم توعقدبودم خونه مادرشوهرم اون هردیقه شوهرموبوس میکردبغل میکردلباشوبوس میکردباورمیکنی شوهرم باسینه های مادرشم بازی میکردوای چه روزگاری بودولی من اونجانموندم اومدم یه شهردیگ توام یه مدت تحمل کن ولی هرطوری شده برگردازاون شهر

مادر بزرگم میگفت 

مادر اب هم یجا زیاد بمونه میگنده...

اشتباه کردی موندی اونجا 

حرفها فقط حرفن تعارفن....

اینجوری حرمت بینتون از بین میره و خودت بی احترام میشی 

دوری دوستی

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
تو عقد ک نباید بری بمونی  روتوت تو رو هم باز میشه دوری و دوستی

بخاطر شوهرم ادمدم اخه همیشه هم نیستن بیستر میرن مسافرت ....... مثلا مادرشوهرم گاز میگیره شوهرمو ی رفتارای زننده داره باورت میشه شب خواب میبینم شوهرم رفته بغل مامانش شب خوابیده بااین کابوس بیدار میشم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿