2777
2789
عنوان

چقدر سخته خونه مادرشوهر زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 115 پست
شوای انقدرحال بهم زن بودن جفتشون که نگوبهشم میگفتم میگفت بخاطراین که توناراحت میشی من نبایدمادرم بغل ...

حالا من شوهرم قبول کرده بهش گفتم دوس داری منم اینجوری با بابام باشم گف نه مامانش فهمیده مث عزرائیل اومد بالاسرم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
شوای انقدرحال بهم زن بودن جفتشون که نگوبهشم میگفتم میگفت بخاطراین که توناراحت میشی من نبایدمادرم بغل ...

خاک تو سرشون احمقها🤣🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قدیم گفتن زیاد باشی زیادی میشی . من فوقش خونه مادر شوهرم ۳ روز بمونم 

بعضیا ذاتشون خراب گلم

من بین جاری هام از همه دلسوزترم 

اما میبینم براش فرقی نداره

همسن نوه اشم بهم حسادت میکنه 

اونایی ک میچزوننش ازشون میترسه

بخاطر شوهرم ادمدم اخه همیشه هم نیستن بیستر میرن مسافرت ....... مثلا مادرشوهرم گاز میگیره شوهرمو ی رف ...

وای بخداقشنگ درکت میکنم چی میگی خودم یاداون روزای بدم افتادم 

منم عقدم و هروقت میریم خونه مادرشوهرم 

مادرشوهرم بخواد بره حموم تو خونه لباساشو در میاره جلو بچه هاش لخت میشه(جلو شوهرم و برادرشوهرم)لخت مادرزاد 

حتی بدون لباس زیر

بعد میره تو حموم 

برام خیلی عجیب بود وقتی بار اول دیدم😐😐😂😂

چه اشتباه بزرگی کردی که قبل از عروسی  درس و کارت رو انتقال دادی

اگه میتونی برگرد

یا یه جشن ساده بگیر خونه زندگیت رو‌جدا‌کن

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
همونجور که برا تو سخته اونجا زندگی‌کنی‌مطمئن باش برا مادرشوهرتم سخته که تو اونجایی

خب چرا گفتن بیا اگ بدونی چقدر اصرارکردن وگرنه من اونجا سرم گرم بود

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

یک اینکه نباید فداکاری میکردی و می‌رفتی گ همچین اتفاقی بیفته 

دو حالا ک رفتی به خونه مادر شوهرت رفتن راضی نمیشدی 

سه دلیل اولت خیلی چرت بود من خیلیارو دیدم اینجوری دیک ناموصن تا چ حد میخاید دخالت کنید جلو عشق مادر یه فرزندشم میخاید وایسید حسادت کنید

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️
اینکه یه مرد با سینه مادرش بازی کنه و دست بزنه چه وجهه ای داره اگه جنسی نیست ؟

اگه اینجوره که منحرفن اونم از نوع محارم و بدش! و شما اشتباه کردی وقتی اینو دیدی عروسشون شدی و باز موندی

شوهرت سختش بود منظورت مسائل زناشوییه؟ چون ایشون به هر دلیلی بدتر اون مسئله سختش بود شما کار و درس و همه چی رو از این رو به اون رو کردی و رفتی خونه‌ی مردم تو یک اتاق در اسرع وقت حتما برگرد خونه‌ی خودتون و دیگه از این فداکاریای نسنجیده نکن