الان یک سال و چهار ماه از زایمانم میگذره دوهفته بعد زایمانم سمت چپ بخیه هام باز شد دکتر رفتم پوماد داد خوب شد الان دوباره بعد این همه وقت دوباره سمت چپ بخیه هام یک بخیه باز شده و خون میده باز بسته میش و باز میش چیکار کنم؟؟؟
ای وای اسم بخیه سزارین لامصب میاد تن و بدنم میلرزه. مامانم بعد ۲۲ سال هنوز گاهی کارسنگین میکنه بخیش یکم باز میشه. دیگ سز میشی مخصوصا ک اوایل باز میشه و خوب جوش نمیخوره تا اخر عمر داستان داری باید مواظب باشی. خودم دیشب یلحظه فک کردم بخیم دوباره باز شده داشتم سکته میکردم
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وای مامانت دکتر رف؟چی گفتن؟منم این مشکل دارم دوتا بچه پشت سرهم دارم خیلی شیطونن نمیتونم استراح ...
اره رف چون زیاد و عمیق باز نمیشه، نمیشه کاریش کرد فقط تمیزو خشکش کنه و استراحت تا ببنده. اگ بتونی از کسی کمک بگیری خیلی بهتره و حتما دکتر برو. ی سوال فقط خون میاد یا خون ابه ک یکم ب زردی هم میزنه؟ من روز۹ سزارینم بود ک خون ابه اومد بسته شد بعد ی هفته معلوم شد اون زیر کلی عفونت جم شد و زد ب خونم مرگو ب چشم دیدم
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡